06 iunie 2009

Sa ne tragem de sireturi


Stiu ca am suficiente obsesii expuse aici dar mai poftiti una. Am o problema cu sireturile. Mai precis cu lipsa lor la altii. Ma trezesc holbandu-ma cateodata la un picior cu tenis sau pantof sport de care nu atarna nici un siret si ma intreb unde mama naibii le-o fi bagat. Sa ma explic. La mine sireturile au fonta (funda?) ca asa am invatat de la gradinita, ce naiba. Adica de pe vremea comunismului ba!! Si da, am trecut si eu prin toate modelele de "adidasi" "pumei" si "naikuri", mai mult sau mai putin originale(!), si tot cu fonta imi legam sireturile alea. Frustrarea mea s-a nascut acu vreo 10 ani cand am observat ca la unii au disparut fontele!!? Bai, ce fras de moda a adus democratia asta de au renuntat smecherasii sa-si mai lege sireturile...Si unde naiba si le baga...si cum de nu le cad papucii din picioare? Mindblowing...

Si mi-am zis: Pai ce io mi-s prost? Am incercat imediat si eu sa le fac sa dispara: le-am bagat in papuci si calcam pe ele. Drace, dupa cateva ore ma dureau picioarele... Am incercat sa le ascund pe sub limba, a iesit ca naiba, tot pe-afara atarnau. Daca le legam in interior nu ma mai puteam incalta, daca le taiam imi sluteam papucii...so fuck me, what's the secret!!!?? Unde se ascund sireturile ca sa arate papucul bengos!? Asta ma rodea pe mine. Acum m-am mai calmat. Tenisi, bascheti sau "adidasi" tot cu fonta dubla leg sireturile, n-au decat sa atarne unde vor. Dar din cand in cand mai zaresc cate un pantof frumos aranjat si fara "urechi" si ma intreb: cum ai reusit amice?


Ps: Si daca tot am inceput cu sireturile am aflat si eu in final ce inseamna papucii legati de sireturi si atarnati pe sarma deasupra strazii. Dictionarul urban zice ca asta e un semn pentru Dealer' s Corner, locul furnizorului de placeri ilegale. Presupun ca sensul s-a pierdut pana in Romania, ca la 50 de metri de mine am o puzderie de papuci pe sarma :D.

11 comentarii:

  1. interesanta obsesie ai tu :)..eu zic ca totul tine de cat de lungi sunt sireturile :))...poate ca exista sireturi pe marimi...iar tu nu ai gasit inca marimea :)
    ai incercat sa iei lectii de la un "pro"?? hehehe
    p.s.:daca nu te-ai impiedicat in ele si nu ai cazut, atunci lasa-le asa ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu imi leg tenesi cu fontita...dar am una pereche de la adio care sunt ei asa construiti ca stau si fara sa ii legi, oricum sireturile ar fi prea scurte ca sa le legi numa le strang cat sa stea..da nu fug cu ei chiar daca sunt stau fix..

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi cum zice Adizzy: unii tenişi sunt aşa construiţi că le stau "şiretele" oricum.
    Personal am mers după metoda legate pe dinăuntru. Las' că-ţi arăt azi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand port bocanci nu mi se vad sireturile.

    Se pune?

    RăspundețiȘtergere
  5. @serenis: inca nu m-am impiedicat in ele.
    @sunshine: doi oameni cu aceeasi obsesie. ce sanse erau?
    @adizzy si cartitoi: deci tre sa caut tenisi cu sireturi scurte :))
    @horia: la bocanci am sireturi kilometrice, ma mir ca tu le poti ascunde asa bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu zic ca sunteti mai multi numai ca nu stiti unii de altii..poate ca ar trebui sa faceti o asociatie sau ceva de genul...hehehe...sa va uniti fortele si sa le veniti de hac sireturilor ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.maildumper.com/how-to-tie-your-shoe-laces.html

    Si eu am avut o problema... acum am alta... imi schimb modul de a-mi lega sireturile la tenisi prea des!!

    RăspundețiȘtergere
  8. apropos de locul ala cu "puzderie"... ;) da o raita si, daca nu si-a pierdut sensul... spune-ne si noua! ;)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?