16 iunie 2009

7 comentarii:

  1. Bunul simt! :D

    (prima poza arata mai degraba ca o gay parade decat ca o bike parade:P)

    RăspundețiȘtergere
  2. pe mine ma opreste insasi logica acestei parade...
    n-am inteles niciodata: de ce, daca ne dezbracam pentru o cauza oareecare, avem impresia ca ea devine mai importnata in ochii celorlalti? :) ... mai ales ca, ina cest caz, vor fi importanti doar nurii fetelor si "bombeurile", nimeni nu ar mai lua inseama bicicletele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vrei nu vrei Carlito in ziua de azi daca nu sochezi nu te baga nimeni in seama. Asta e modul lor de a atrage atentia. Si de ce ar fi mai politically corect o parada gay decat o parada de biciclisti goi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mi-e dat prea des sa citez din mine

    "prima poza arata mai degraba ca o gay parade..."

    Am vazut mai multe, nu prea ma atrage (nici corpurile lasate, nici costumatiile, nici ideea) :) So shoot me

    Ca sa fim intelesi: nu-mi place nici gay parade-ul. Defapt, il consider deplasat, desi as gasi motive pentru care cineva ar face asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze Cami, dar in poza doi sunt 5 gagici. Aia nu-ti inspira deloc parada gay!?

    Si n-am de ce sa te impusc daca nu te atrage. Eu insa nu inteleg de ce s-ar simti cineva ofensat de asta. Oamenii aia militeaza pentru ceva si o fac destul de radical, nu cred ca sunt toti o gasca de exibitionisti sau vreun cult de nudisti. Cred ca iti trebuie mult curaj sa arunci tot de pe tine si sa spui ca o faci pentru ca crezi in ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de pasionat de biciclete poti fi ca sa te dezbraci in fata tuturor pentru asta?

    Nu cred ca sunt toti intr-atat de pasionati, dar cred ca majoritatea sunt exhibitionisti. Si de aia noi n-am face asta, din niciun alt motiv.

    Imi aminteste de gay parade pentru costume si pentru ca sunt dezbracati. Mai mult barbatii, dar si femeile.

    Eu nu ma simt ofensata, dar as alege alte metode ca sa conving lumea sa mearga pe biciclete mai mult si cu masina mai putin. Cum zice si carlitos, cred ca dezbracarea nu strange oamenii, ci ii izoleaza pe cei care o fac. Sunt prea multi "conservatori".

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?