17 iunie 2009

Ca si altii, dezertez

acest oras infierbantat si-o iau spre plaiuri ardelenesti, cu munti verzi si aer curat, la fel cum au tulit-o si cei trei frati patati care-au spariat Clujul. Lor distractie in continuare, voua liniste si pace in weekend c-aveti nevoie, fara furtuni si-alte cele. Mie drum intins si cat mai putine semafoare pe ruta Timisoara-Sibiu-Brasov-Sighisoara-Timisoara. Pfoai ce-o sa ma culturalizez frate, numa' prin castele si crashme (cum le zice nebu') o sa ma-nvart. Ceva recomandari?

9 comentarii:

  1. Recomandare:

    Deci. O sa fiu pe cat de vag imi permite memoria. Cum intrii in Sighisoara dinspre Sibiu, tii tot pe DN. Si undeva, inainte de OMV-ul de pe stanga, la dreapta se face o straduta mai larguta, si tot pe partea dreapta, pe straduta aia, e un fel de cafenea dar unde au si mancare.

    Au o supa de dovlecel acolo, de sta matza-n coada! Asa ceva n-am mai intalnit.

    Daca o depistezi, tine minte strada si numele, ca mai vreau sa ajung acolo.

    Distractie placuta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. In drum spre Sibiu alege alta ruta decat Deva-Orastie-Sebes....coloana de masini are cativa kilometri

    RăspundețiȘtergere
  3. @radu: o sa incerc sa caut supa aia vestita :))

    @Toto: multam de pont. sper sa ne descurcam.

    RăspundețiȘtergere
  4. cum iesi din sighisoara catre sibiu, la cativa km dupa iesire, pe partea stanga, se face un drum secundar catre un han izolat, o pensiune undeva spre munti.
    au o terasa descoperita si o mancare excelenta, cateva lebede pe un mini-lac si.... ;) restul animalelor va trebui sa le descoperi singur. dar sunt chiar surprinzatoare!

    merita ocolul de cativa km. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. aaa... si sa nu uit: drumuri placute, clipe frumoase si picioare zdravene! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. in drumu spre sibiu, tine totusi ruta cu sebes sibiu, daca-ti pretuiesti nervii si viata.

    eu n-am facut asta si de 3 luni zac fara masina si cu nervii intinsi la maxim. Daca vezi vre-un clio alb, modelu' vechi, cu numere de alba pe drum, sa-i notezi numaru :)) am eu de rezolvat niste treburi cu bunghiavenchii aia de soferi de stana :))

    in rest, in sighisoara, cetatea-i de vazut, e ceva aparte :) cat despre mancat si baut, nu tre' sa-ti faci probleme, ca in perioada asta a anului e plin de terase :) in sibiu, piata veche, bruckental-ul, muzeu' satului e de musai sa-l vezi daca n-ai mai fost :) si in brasov, evident, biserica neagra si ursii :D prin brasov nu m-am perindat eu prea mult, asa, de felu' meu, da' e oras fainut :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Aceeaşi rută o s-o am şi eu pe la mijlocul lui iulie... Abia aştept!
    O să cer şi eu recomandări :D
    Să vii cu poze!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?