04 mai 2009

Saptamana Filmelor


In caz ca nu aveti Marele Ecran bagat in reader (urat din partea voastra) trebuie sa stiti ca la Timisoara saptamana asta e dedicata filmului. In sfarsit...
Deci avem:

Stiu ca fizic e imposibil sa mergeti la toate dar in masura timpului liber luati in considerare propunerea noastra de a vedea un film, doua, trei... cat mai multe intr-o sala de cinema. E atat de diferit de experienta vizionarii lor in pat la ora 2 noaptea (nu ca ar fi ceva rau in asta :p). Lung metrajele din Caravana sunt foarte bune, dar eu insist pe partea de scurt-metraje. Timishort e un event important, e la prima editie, si sper sa iasa cat mai bine. Filmele de-acolo, unele chiar in premiera, nu se gasesc pe net la discretie iar tube-ul trebuie sa fie ultima solutie. Tres Courts e un festival francez care are mai multe proiectii in Romania(23) decat in Franta(21). Cine a fost pana acum cunoastea calitatea filmelor sub 3 minute proiectate. Haideti la film oameni buni.

3 comentarii:

  1. la toate nu, dar macar unu sigur! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. joi ajung sigur, caravana am ratat-o deja.... cat despre timishort, ne vedem pe-acolo pe undeva {un program este postat pe undeva?)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?