11 mai 2009

Am calcat stramb

acum 2 zile si acum trag ponoasele. Ma tarasc prin casa ca un invalid, imi ia un minut sa cobor scarile in bucatarie ca sa beau niste apa, stau toata ziua in pat, nici la munca n-am mers si devin din ce in ce mai frustrat. Afara sunt 30 de grade ziua iar eu stau sub plapuma. Fuck, i'm so stupid... O miscare gresita sambata noaptea si crack ... mi-am scrantit incheietura. Acum e umflata si se invineteste si mi-o tratez cu gheata care e ca dracu de rece. Si mi-e o ciuda si mai mare ca maine tre sa merg la lucru si nush daca o sa fiu in stare sa apas ambreiaju'. Parca vad ca ma duc iar cu taxiul. Uff... ce nu suport sa fiu imobilizat la pat..

13 comentarii:

  1. Ai calcat, tragi. Profita de timpul liber si uita-te la un film haios - "Bienvenue chez les ch'tis"

    RăspundețiȘtergere
  2. I s-a intamplat recent unui prieten exact acelasi lucru si i s-a recomandat, pe langa comprese cu gheata, sa iasa din casa doar cu fasa elastica la incheietura. In plus, doctorita i-a dat o reteta pentru Diclofenac (unguent) si medicamente de durere (nu mai retin numele acestora).

    RăspundețiȘtergere
  3. @LZ: multam de sugestie, dar sincer sunt cam satul de filme..
    @Alina: aha, pai unguent dinala am si io. maine o sa fac miscare ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dintr-odata cadru ăla de bunicuţe, pentru mers sună din ce în ce mai bine... cred eu :))

    RăspundețiȘtergere
  5. ca un fost sportiv am avut nemurate entorse la glezne. Remediu?
    Recomand Fastum gel,
    Fasa elastica chiar si când dormi
    Gheata nu neapărat, ajuta doar în primele 2 zile.
    Antiinflamatoare tador, nurofen si altele
    Grija mare pe viitor, pentru ca vei fi predispus la o noua entorsa.
    Cartilaj de rechin in caz ca se mai întâmpla sa mai faci vreo entorsa. Iți întărește ligamentele/cartilajele.

    Însănătoșire grabnica :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multam de sfaturi baieti :)) Cadru inca nu e necesar dar cartilaju de rechin suna bine...Se mananca sau cum... :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Naspa, stiu cum :) Eu inainte sa fug spre tren de 1 mai, credeam k mi-am rupt un deget de la picior.. Ajuns in Arad, primul reper pe care l-am vizitat, a fost Ortopedia de la Urgente..

    RăspundețiȘtergere
  8. Si pentru mine ramane un mister de elucidat. Si insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu am calcat stramb acum o saptamana...nu s-a umflat picioarul, nu s-a invinetit, dar cand cobor scarile ma doare foarte tare...am facut tratament cu niste midocalm, volaren, diclofenac...si nimik...acum am incercat cu niste kinetic care avea mama prin ksa...nici ala nu are nici un efect...nici nu stiu ce sa mai fac...k m-am saturat de stat in casa :(( Am calcat draq stramb si cu tocuri si n-am avut nici pe draq si acuma doar un pic am calcat stramb si gata l-am bulit :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca ar trebui sa te vada un doctor, mie mi-a trecut cu diclofenac si algocalmin, sa nu fie ceva mai grav la tine.

    RăspundețiȘtergere
  11. ma gandesc sa nu fie probl cu diclofenac k nu e k cel kre era inainte sa te arda sa-ti ia durerea...cik depinde de firma care-l produce iar eu l-am luat pe cel care-l produce iasi....si nu arde...n-are nici un efect...am sa incerc sa ma duc luni la sala....si dak ink persista durerea o sa ma duc iar la doctora cu toate k nu prea-mi convine...dar asta e...dekt sa patesc ceva mai rau...trebuie...o sa-mi cumpar alta cutie de diclofenac diseara si niste algocalmin si o sa incerc si cum ai facut u...poate-mi terec si mie :)

    RăspundețiȘtergere
  12. deci am calcat stramb am pus o fasa si cand m'am trezit nu mai aveam nimic. Peste 2 zile din senim, mergand pe strada ma luat durerea iar pana cand nu am mai putut s merg. ce s fac..?

    RăspundețiȘtergere
  13. si nu am calcat iar stramb sau s-a ma lovesc. Acuma s-a umflat si mai tare si ma doare rau..ce s facc:(((( Vin sarbatorile Pascale si eu stau la pat :(((

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?