30 aprilie 2009

Road trip


Daca tot v-am spus mai devreme despre oboseala mea care ar necesita multa odihna, sa stiti ca fac ceva in sensul asta, adica plec din urbanul asta violent, ...ma duc sa-mi traiesc clipa de intimitate..., departe de sani de sex de ruj de mov de sarut, albastru Beirut... Ma duc la munte sa sarbatoresc ziua muncii prin odihna, ce naiba. Aveam noi un plan de acum cativa ani cand ne-am tarat 7 ore cu rucsacii in spate pana intr-o poiana unde am dat peste unii cu o coaja de dacie langa care sfaraiau micii pe gratare. Am zis Stop. Pana aici. E ultima oara cand merem cu dulapu-n spate. Next time...urcam masina pana in varf de munte si acolo lejerim ca pensionarii perpelind o ceafa la gratar. Acum o punem in practica :O.

Plec maine in Apuseni la Coada Lacului Lesu, undeva la nord de Stana de Vale, langa pestera Meziad din Bihor. Cam astea sunt si obiectivele ce le vom inspecta. Faine locuri. Ultima oara am fost in Padis, o alta zona misto, si ne-am simtit excelent timp de o saptamana. Acum e doar un weekend, in scop de odihna, fara catarat si misunat pe lanturi prin pesteri cu frontala pe cap. Vom sta la pensiune (de unde vine si apelativul de "pensionari") si vom juca ping-pong (sper) toata ziua. Apoi vom perpeli carnurile si daca mai exista spor ne vom plimba prin zona. Daca reusim poate tragem si-o baie in lacul Lesu, numa sa ne vedem acolo. Na, ramaneti cu bine si sa aveti parte tot de atata distractie. Salve.

PS: aceasta iesire nu e una din plecarile mele intempestive cu care v-am mai "speriat". A fost organizata din timp si se desfasoara sub tutela intregii gasti care pana acum suferea de sindromul omului cu rucsac. E "medicament". Totusi, vechiul narav nu va disparea prea usor, simt o adiere usoara dinspre Sibiu :D ....

5 comentarii:

  1. Ohoo... Mergi la mine acasă. Sunt din Beiuş, deci fug până la Stâna de Vale :) şi Padişul...vara... e un fel de domiciliu auxiliar...
    Deşi e aproape de mine n-am fost niciodată la Leşu, e prea HighTech (adică modernizarea, au făcut drum şi chestii) pentru mine. Mie îmi place să merg cu dulapul în spate prin sălbăticie... jeg şi oboseală... aşa mă odihnesc, obosindu-mă.
    Drum bun!!! Poate treci şi prin Beiuş...

    RăspundețiȘtergere
  2. Heeei si uitasem ca esti de-acolo, ca sa vezi, vin in vizita :)). O sa trec prin Beius oricum, ca asa e drumul dupa cate-am vazut. Si e bine ca au facut ceva sosea...pentru ca la unii dulapu are forma de troller si nu-i vad prea bine cu el in spate.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am de zis cuvinte prea mari despre Beiuş... sunt foarte multe baruri pe cap de locuitor...

    RăspundețiȘtergere
  4. distractie cat se poate si incarcare de baterii la 100%

    RăspundețiȘtergere
  5. @razvan: ei las ca-i fain. am gasit un restaurant unde am mancat binisor ca eram rupti de foame, si in plus personalul sta cam slabut cu matematica (in sensul ca 2x10=10)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?