17 aprilie 2009

Leapsa cu superputeri

In primul rand scuze Haosului ca am uitat de leapsa lui. Apoi facem pofta Andei care a relansat "provocarea" amintindu-mi astfel ca tre' sa-mi schimb sloturile de memorie, si raspundem la intrebarea ce superputere as avea daca mi-ar pica un meteorit in cap si as fi infestat cu niscai adn extraterestru (ca tot am vazut Monstri vs Extraterestri). Nush, azi chiar nu simt atractie deloc pt. manifestari de eroism asa ca voi scormoni in bagajul meu de nativ varsator ca sa scot cele mai perverse ganduri voyeuristice. Ha, nu le voi asterne aici, ma voi bucura singur de ele, doar va spun ca daca s-ar imparti seringi cu o substanta vascoasa verde-flourescenta la colt de strada, cum era odinioara in serialul 4400, eu as lua una si m-as ruga pentru telepatie. Dar nu telepatie simpla, bolnavicioasa, care face sa fii invadat din toate partile de ganduri si sentimente precare ce te dezgusta, nu, eu vreau d-aia profi, cu abilitati de mind control asa cum ii sta bine unui villain. As sonda mintile voastre intortocheate ca sa va aflu cele mai ascunse secrete, apoi m-as infiltra in structura voastra cognitiva ungand rotitele care trebuie sa va transform in mici sclavi ai vointei mele diabolice. As inceta pentru o vreme sa ma mai schimb eu dupa lume si as schimba lumea dupa placerea mea sadica :v. Cu totii v-ati pierde libertatea de vointa si nici nu ati fi contienti de asta. Ati fi papusile mele si eu papusarul suprem. Ar scapa doar ceilalti blogeri care ar avea la randul lor superputeri: Cami si Alice. Ele ar putea sa-mi stea alaturi atunci cand voi conduce lumea. Mwahahaha ... chhccaugh ... sorry astmu'.

6 comentarii:

  1. Telepatia, primul meu gand. Nu degeaba am iesit ca suntem unul si-acelasi la testul lui Jung! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, dar unde e provocarea atunci? Daca stii ce gandeste lumea? E atat de plictisitor... Sa fi rau e atat de simplu. Si cand i-ai manipulat pe toti, ce faci? Bine ca nu esti si nemuritor ca ai innebuni de plictiseala, e ca si cu cei ce au tot ce-si doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu n-as vrea sa manipulez, ci doar sa stiu. Lumea e asa criptica ca nu poti sa ai habar ce-i trece prin cap decat in jumatate din timp.

    Inainte sa tragi concluzii pripite, ar fi folositor sa afli daca ai dreptate sau nu. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @anda: provocarea e sa afli, sa cauti sa cercetezi toate ungherele. nu vreau omnistiinta ca sa stiu tot in orice clipa a vietii. si despre plictiseala nu stiu ce sa zic, tu ai zarit imediat la final, eu ma gandeam ca imi va lua cateva decenii sa termin cu manipularea mondiala. plus ca un adevarat evil nu se plictiseste niciodata, ego-ul sau supradimensionat ii tine companie.

    @cami: ei daca ai sti ar aparea si tenatatia de a folosi ceea ce stii, doar suntem fiinte slabe, nu prea rezistam impulsurilor decat cu greutate.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cami - Eu prefer sa descopar omul, desi intr-adevar e mai usor sa stii cat e de prost sau cat il duce capu' de la inceput. Simplifica mult lucrurile.
    @Richie - Chestia asta e oricum prea complicata, pentru ca toata lumea se cenzureaza. Cu ce te ajuta daca stii cum e omul necenzurat, toate gandurile murdare si din toate ungherele gandirii lui, daca oricum el nu vrea nici sa arate si nici sa fie asa, si de fapt, in realitate si cum e vazut de ceilalti nu e cum ii vezi tu gandul. Modifica mult perceptia telepaicului despre lume, pentru el toti ar fi niste ipocrit, probabil. Trist. Cu manipularea... probabil ca da, un adevarat bad-guy nu s-ar plictisi vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord. Pentru unele persoane, intre care ma includ, cunoasterea profundei realitati cu toate mizeriile ei ar fi ceva trist. As putea fi chiar dezgustat, orice e posibil si nu voi sti niciodata pentru ca nu voi fi in situatia de a afla. Mi se parea insa atractiva ideea de a ma vedea intr-un rol de villain insensibil care joaca lumea pe degete, un mastermind al manipularii :D Pentru un asa tip gustul puterii ar intrece orice urma de mizerie ce-ar iesi la suprafata din mintile bolnave ale societatii noastre.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?