14 aprilie 2009

Each End Has A Start



I don't think that it's
Gonna rain again today...

Editors - An end has a start

Don't freak out! U should hear my other choice... Oricum piesa asta imi suna numa bine la ora asta, si in starea asta, adica pe la miezul zilei mi se injecta niste anestezic in partea stanga a maxilarului si na, eu ma asteptam sa-mi amorteasca juma de fata dar totusi spre seara speram sa fiu ok insa forte nebanuite au conspirat si se pare ca lipsa de expresie mi-a invadat intregul chip si cu asta basta. Sper sa nu ramana semne :). Get it?

5 comentarii:

  1. Treburi pe la dentist? Eu eram odata anesteziat si nu-mi simteam deloc o juma de falca, asa ca n-am observat ca-mi curge saliva din gura. Pana mi-a zis cineva. Cred ca paream turbat. Sau asa ceva. Multi or fi crezut c-am scapat de la nebuni sau ca ma transform. Bine ca n-am incercat, aratand in felul ala, s-agat vreo femeie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca erai un adevarat spectacol. Daca incercai faza cu agatatul poate te ridicau cu duba baietii..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi place la dentist. Şi, Doamne-ajută, nici nu trebuie să merg des. Până acum, am fost de maxim 5 ori la dentist în toată viaţa mea. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ca daca tot vb de dentisti n-ar fi mai potrivita Smokers Outside The Hospital Doors? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Postul asta nu prea are de-a face cu dentistii, doar printr-o conjunctura fericita s-a intamplat ca sa merg si la dentist. Chestia e un pic mai adanca, nu e inca suficient alcool ca sa-mi dau frau gurii dar melodia e foarte potrivita starii de atunci.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?