24 martie 2009

Tricouri verzi


S-au pus in vanzare tricourile "Verde pentru biciclete" in caz ca nu stiati deja. Le puteti achizitiona direct de pe situl pedaleaza.ro, sunt 10 modele diferite (nascocite de amicul Luci) costa 42 de Ron bucata, iar banii vor fi folositi pentru finantarea in continuare a proiectului VERDE. Sper ca primavara sa aduca o noua adunare a ciclistilor timisoreni de data asta imbracati in tricourile sugestive.

5 comentarii:

  1. Wow, ce fain arata. Chiar ca ar fi super sa pedalam toti imbracati in ele. Cand stau putintel mai bine cu banutii, sper sa ajung sa imi cumpar unul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da chiar, hai sa pedalam toti imbracati in ele. Uniformizarea e misto, de aia s-a facut o revolutie, sa ne intoarcem la trecut.Si pretul e foarte 'dragut'.. Cat despre fondul 'proiectului verde', as dori mai multe amanunte despre acest proiect. Ce propune mai concret? Mersi

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietene Anonim incerc sa ma lamuresc daca esti doar glumet sau ironizezi cu buna stiinta. Am o banuiala ca in vremea revolutiei nu aveai prea multe primaveri ca sa zic asa, dar nu conteaza. Daca esti curios de proiectul verde intra pe site si lamureste-te, io nu sunt pr-ul lor. Pot doar sa-ti spun ca sunt fara scop lucrativ iar pana acum au facut ce-au facut pe banii lor. Nimeni nu obliga pe nimeni sa cumpere tricouri e doar un mod de a-ti declara adeziunea la ideea de Verde pentru Biciclete - intelegi sper, circuli si protejezi mediul in acelasi timp - iar purtarea lor la evenimentele organizate creste nivelul de vizibilitate.
    In plus, uniformitate nu inseamna neaparat indobitocire ci si solidaritate. Iar pretul e cinstit. Ti-ai cumparat vreun tricou pe net pana acum?

    RăspundețiȘtergere
  4. pretul e cinstit in acest context (finantarea in continuare a proiectului VERDE), altfel nu prea...mi-ar placea sa particip la astfel de evenimente :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?