05 martie 2009

Handmaiden 7-8 martie 2009


Din nou in sprijinul comunitatii de hand-made din vestul tarii Richie's Day va aduce la cunostinta ca in 7-8 martie 2009 se desfasoara al treilea eveniment Cloud Factory in Timisoara ce poarta numele de Handmaiden. Asta inseamna ca mestesugarii de pe malul Begai se aduna din nou ca sa-si expuna creatiile si sa popularizeze aceasta arta a lucrului manual. Locatia e pentru a doua oara Palatul Cultelor de pe Augustin Pacha nr 8, o cladire renovata foarte fain, in al carei subsol m-am plimbat si data trecuta ca sa admir indemanarea creatorilor independenti. De data asta vor fi nu mai putin de 30 de astfel de persoane care se vor intrece care mai de care sa va tenteze cu haine bijuterii sau obiecte de decor cat mai originale. Nu vreti sa pierdeti asta!

"Prin evenimentul „HandMaiden” aveti ocazia de a participa activ la creaţiile şi tehniciile de expresie: mărgele pictate, cercei fistichii, pantofi, genţi şi haine îndrăzneţe, cutii colorate şi piese decorative fac obiectul unui eveniment unicat pentru Timişoara. Încăperile de la subsolul Palatului Cultelor (str. Augustin Pacha nr.8) gazduiesc membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie inedită de creaţii handmade, prezentări de modă şi workshop-uri pe teme ecologice, pentru cei interesaţi să-şi stimuleze latura creatoare. În cele două zile de expoziţie se vor desfăşura: workshop-uri de pictură pe material textil reciclat sub forma de esarfe pentru femei numit „Pixie’scarf”, prezentare de moda „Cloud’s Karisma”. Evenimentul are şi o puternică componentă ecologică, promovând reciclarea prin reutilizare. O bună parte din artişti recuperează materiale vechi şi le integrează în operele lor, conferindu-le astfel o nouă utilitate."(din comunicatul de presa)

Le urez bafta tuturor!

2 comentarii:

  1. Abia aştept să văd ce lucruşoare frumoase au mai făcut oamenii. Sper să îmi ajungă o singură cutiuţă pentru toţi cerceii pe care îi voi găsi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama, alti bani de lasat acolo. :) Somebody stop me

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?