17 februarie 2009

Aftermath

Ok, cea mai importanta zi din viata mea (de pana acum!) a trecut si e timpul sa ma gandesc si la cei pe care acest eveniment i-a "afectat". Deci, multumim:

- celor care s-au obosit sa-mi comenteze chiar si un simplu "La multi ani". Sa fiti iubiti...
- celor care m-au felicitat intr-un post separat pe blogul lor ;) Sunteti referrer-ii mei preferati :D
- celor care m-au sunat sau mesagiuit.
- companiei Vodafone care m-a trezit noaptea din somn sa-mi aminteasca ca nu mi-am consumat bonusul de ziua mea. Multam baieti, chiar stiti sa nasteti sentimente necunoscute.
- echipei Ejobs ii multumesc ca si-a amintit de ziua mea si m-a anuntat ca nu am CV-ul completat 100%
- situ-lui PCGarage pt reducerea de 1% oferita cadou. Hehe, am cosul plin deja.
- Trilulilu sa traiasca pt reducerea de 7% la produsele din shop-ul propriu. M-ar fi bucurat un tricou cu crocodilu, sincer.
- Facebook-ului pentru ca exista si-i anunta pe toti cei 10 prieteni online cand e ziua mea si astfel ma tine departe de oftica nedorita cauzata de nebagarea in seama.

Sunt profund dezamagit de YouTube, RedTube, PornTube, Deviant Art, Yahoo, Google, Lat.Fm, CinemaRX si prietenii de la SRI care nu m-au felicitat desi sunt la fel de prezenti in viata mea. No link for you...

6 comentarii:

  1. Redtube am auzit ca trimite o gonflabila cand implinesti 5 ani de membership sau 100.000 de videoclipuri vizualizate :))

    Ma' bad mosule, sa traiesti cu urari intarziate si de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Ar fi interesanta o afacere pe spinarea gonflabilei. Oare ce garantie o fi avand?

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani! Chiar daca e cu intarziere, sper sa fie primita urarea cu bine :) . Stii cum e...intotdeauna exista unii care nu beneficiaza la inceput de anunite chestii si le semnaleaza, pentru ca ceialalti sa se bucure de ele. Peste 363 de zile nu o sa mai uitam de tine, chiar daca va fi doar un mesaj automat. Si un mic cadou, ca sa nu fie LastFm-ul singur acolo :) : http://www.cinemarx.ro/widgets/movie-wall/

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cartitoi: sa fie sa fie!
    @Mihai:asta da surpriza, e bine primita. Si cadoul e perfect pe blogul meu de filme.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?