27 ianuarie 2009

Zona crepusculara

Acolo ne aflam cu totii, la granita dintre lumina si intuneric. Adica iesim din intuneric si mijim ochii spre lumina, vrem sa ne intindem spre ea, sa ne bucuram de tot ce poate oferi dar ne lovim de ... un firewall pe care scrie mare: NOT AVAILABLE IN YOUR (sorryass) COUNTRY! Mda... Vrei sa vezi un clip pe mtvmusic, nope, n-ai dreptul sa te uiti. Vrei un show pe youtube? Nee, nu esti binevenit. Ramai in lumea ta a treia. Nu-ti sunt permise bunatatile noastre occidentale. Inghite-ti rahatu de la tine de acasa. Iar daca, doamne fereste, vrei sa urmaresti un film oarecare (Vulpe Vanator), romanesc, filmat la tine in scoala pe vremea cand schimbai turbo, el se va gasi, dulce ironie, tocmai pe un site american (veoh!) cu aceeasi restrictie de vizionare in tara de provenienta :)). Of ce miraj e lumea asta crepusculara. Mai bine era in intuneric, fara tentatia accesului nelimitat.

4 comentarii:

  1. Am o senzatie de deja-vu cand citesc asta la tine... :((

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur sa stiu ca nu numai eu patesc asta pe youtube :) da tot nu voi intelege de ce un user din ro nu poate vedea anumite clipuri de la un user tot din ro? misterele youtube...

    RăspundețiȘtergere
  3. suntem cetateni de rangu doi, ce mai vrei! capu in pamant si scuipa printre dinti. eu asa fac. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce cand se ridica unul din noi mai breaz aia mai de la conducere il reduc la tacere repede? si de ce stam toti romanii cu capu plecat si ne multumim cu putin si ne batem de la un amarat de loc in societate care nici macar nu este de invidiat? si de ce oare noi suntem in criza si altii vor turul 2 la prezidentiale si se plang de atacuri energetice? de asta nu ma mai intorc eu in tara. nu legile-s de vina ci oamenii care le adopta. si-n plus critic mai mult cand trebuie o rezolvare. eu personsal n-am nici una.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?