16 ianuarie 2009

Primul sarut ... serios


Am vazut ca se poarta prin blogosfera (apropiata) dezvaluirea acestui moment din tinerete sub forma de leapsa. N-am primit-o inca de la nimeni dar pentru ca am o banuiala ca blogerii mei ... sunt de comitet si nu vor ezita sa mi-o paseze, ei bine dragilor, mi-am luat-o singur, si spre deosebire de cei cu inclinatii spre fabulatii si fictiuni, eu voi relata o poveste adevarata.

Eram eu prin liceu (ca doar n-o sa incep cu gradinita) prin clasa a X-a parca, nu mai stiu exact, oricum erau cei mai faini ani, si formam impreuna cu mai 2 prieteni si o fata o gaska. Trupa celor care stateau in Giroc. Vecini de cartier, colegi de clasa. Ce mai, trei baieti si-o strengarita. Si in vara am plecat intr-o excursie in Retezat, in partea aia unde ajungi la Pietrele, cabana care are curent 2 ore pe seara. Oricum noi stateam mai jos la una "de fitze" - Carnic - cu incalzire si curent. Si eram un grup de vreo 10 cel putin, toti colegi de clasa, scapati din ghearele parintilor la munte pentru o saptamana. Pe-un picior de Rai ... eram in Rai :). Am cercetat niste trasee, am vazut Bucura, am baut ceai la Pietrele si pe seara am tras si o partida de biliard acolo. Patru ore! Descoperisem cum se pot scoate bilele fara fise :)). Si mai descoperisem si o sticla de Tanita albastru pe o masa, care a circulat cu viteza luminii prin maini pana s-a uscat si inimile s-au dezghetat. Bancuri, rasete si harjoneli copilaroase pana s-a intunecat si ne-am carat acasa. Nu mai stiu de unde am avut si bautura si muzica (probabil le-am carat cu noi, desi pe autobuz nu-mi explic unde) cert e ca am incins un chef in camera baietilor (acolo unde incep toate chefurile de regula; ele insa sfarsesc in camera fetelor) si ne-am cam ametit un pic ;).

Mai o muzica, mai un dans, inhibitiile au alunecat de pe noi si pasiunile s-au dezlantuit. Dracoaica asta de prietena se uita deodata la noi trei si zice: ma, io vreau sa ne pupam (or somethin') sa aflu si eu care saruta mai bine. Jeez, a dat norocu peste noi! Si ne-a luat pe rand langa ea pe pat, intr-o imbratisare stransa, bot in bot ca pudelii, si ne-am tras niste mozoale ca-n filme cu limba-n gat si toate cele. N-a durat mult, dar a fost intens :), si nici nu a implicat activitati conexe despre care cititi pe alte bloguri. A fost doar o favoare prieteneasca pe care ne-am facut-o unii celorlati :O si un moment demn de tinut minte. A fost primul sarut ... in serios, ca aventuri din clasa I am destule, multe sfarsite cu palme de la invatatoare. Love hurts, ce sa-i faci.

Ps: am uitat sa va zic ca eu sarut mai bine, am niste reviste care ma tin la curent si exersez pe mana in fiecare seara :O.

Later Edit: Un sarut pe care scrie Leapsa zboara in directia Tomatei (aka exhibitionista) :p

13 comentarii:

  1. Hai, maa! Sunt mai precoce! Prin clasa a 8-a, cred, dupa ce la party dansam ca nebunii depeche, jucam jocul ala in care unul statea jos legat la ochi si restul in jurul lui. Nu mai stiu cum si in ce fel alegeam cine sa il sarute si apoi cel in cauza trebuia sa ghiceasca... Faza frumoasa era ca exersam sarutul, faza ciudata e ca mi-am sarutat toti colegii din clasa cu limba... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cartitoiu: :p
    Liz: fetele de obicei sunt mai precoce (curioase). Jocul ala nu era sticluta? sau batistuta? sau cum naiba le mai chema :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :))
    Da-i leapsa si lu' Andreea, ca si ea are tendinte din astea exhibitioniste :p

    RăspundețiȘtergere
  4. ah! nu-mi amintesc numele jocului sau cum si ce reguli avea dar imi amintesc perfect topul saruturilor pe care il faceam dupa fiecare joc... si-acum imi amintesc cine saruta cel mai bine ... :P
    Ce te-o fi apucat, richie, cu amintiri de-astea umede!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai, dar prim-saruturi romantice nu ati avut? Numai din astea cu inclinatie spre orgie? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Alice: faca-se voia ta :))
    Liz: mai nici eu nu stiu, dar am iesit dimineata de la lucru si am simtit ca tre sa scriu asta pentru voi :))
    Camelia: despre alea nu se vorbeste asa in vazul lumii :)) dar au si ele istoria lor. le tin pentru batranete, asa ca stai aproape :p

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu au inclinatie spre orgie!!!! Vorbim de primele saruturi ... cele care nu aveau absolut nici o amenintare sexuala in ele... ci doar fluturasi in stomac si... zambetul umed de dupa... Multumim, richie, hmm... pentru noi, cica!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu care credeam ca ti s-a facut mila de mine... da' vad ca Alice asta...

    Clasa a X-a???? Pe langa tine, sunt o parasutista mica. :P (tot de la Alice citire)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai eu nu am primit-o de nici unde asa ca nu eram in masura sa "ma impun" cuiva, dar Alice asta te-a dat in gat parasutisto :)) astept sa vad episodul "Aventuri din Cresa" by Tomata :p. Primul gangurit de amor

    RăspundețiȘtergere
  10. Stau, stau :)) O sa am ceva de asteptat...

    RăspundețiȘtergere
  11. cn nu a invatat sa sarute sa incerce k e col.soooper tare.incercati vel mai repede

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?