12 ianuarie 2009

Obezitatea e eco-friendly


Fiti atenti! Cunoasteti faptul ca noi suntem forme de viata bazate pe carbon, elementul predominant pe planeta noastra. In acelasi timp carbonul, sub forma de dioxid, e principala cauza a incalzirii globale, si deci un dusman al planetei. Consecinta acestui fapt e lupta prin orice mijloc inventat de mintile luminate ale "stiintificilor" impotriva dispersarii carbonului in atmosfera. O solutie geniala este inmagazinarea lui in burtile noastre. Dublandu-ne greutatea stocam de fapt carbon si suntem ecologici. So people, obezitatea nu e un flagel al societatii ci chiar salvarea ei de la supra-incalzire. Americanii nu sunt cei mai mari poluatori ci si cei mai inversunati luptatori ecologisti, 60% din adulti sunt obezi deja!! Ce mai asteptati? Gura mare si...la treaba, avem burdihane de umplut. Eu vreau o shaorma. Si un kebab, va rog! Iar deseara merg la Mec! Cine mai vine?

Ps: chestia e reala, vazuta pe Discovery :)

5 comentarii:

  1. nu imi place la Mec
    hai altundeva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm, dă şi mie din puiu ăla modificat genetic.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))))))))
    Şi la concluzia asta au ajuns tot americanii?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că da, ca să se simtă ei mai bine în fatness-ul lor. Uite ce eco-friendly e peste jumătate din populaţia americii.
    Vroiau săracii să aibă şi ei ceva ecologic, că şi aşa nu au au semnat Protocolul de la Kyoto, acum au şi ei ceva, BURŢILE LOR.
    Interesaţi-vă de producţia de gunoie ale marilor oraşe americane... You will be amazed.

    RăspundețiȘtergere
  5. Americanii, britanicii nu mai conteaza. Solutia a fost descoperita, era sub ochii nostri de atata timp :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?