05 ianuarie 2009

Ioana


Cu cine ai mers in Slovacia, Richie?
Cu Ioana!
Care Ioana ba?
Cum care? Ioana, vocea feminina a sistemului de navigatie GPS. :)

Cine n-o cunoaste pe Ioana nu stie ce pierde. Ioana e acea femeie care in masina iti spune tot timpul ce sa faci iar cand te saturi o dai pe mute. Ioana e cea pe care o injuri din tot sufletul cand te baga in rahat si nu riposteaza deloc. Iti comunica flexata: "Reconfigurare traseu!" Am avut ocazia s-o cunosc pe stimabila fantoma din masina in calatoria spre Slovacia, atat eu cat si ceilalti soferi evoluati de la stadiul de turist cu busola si harta pe genunchi la navigatia electronica pe baza de sateliti. Pe principiul cat de comozi putem fi, te sui in masina, introduci destinatia si Ioana de ghideaza pana la scara. In cel mai bun caz. Se mai intampla uneori ca fata sa dea rateuri. Si uite asa te trezesti ca iesi de pe harta. In Ungaria, pe langa Budapesta, e un paienjenis de autostrazi si noi, credinciosi Ioanei, ascultam cu sfintenie vocea dansei si faceam dreapta exact in momentul in care ne spunea. Si...ne-am trezit ... in camp!!? Virtual vorbind, pentru ca in realitate mergeam pe un drum pe care ea nu-l stia. Wtf? Credeam ca avem cele mai noi harti de navigatie crackuite si furate de pe torente :) Cand au mai construit ungurii inca o autostrada atat de repede? Si uite asa am mers tot inainte pana am gasit o intoarcere in locul din care am parasit zona hasurata. Evident am primit o reconfigurare traseu si am mai facut o incercare. Cu o precizie extraordinara in acel loc toate trei masinile s-au ratacit. Asta s-a mai intamplat si in Slovacia, apoi din nou in Budapesta la intoarcere, asa ca sfatul meu e sa nu va incredeti prea mult in vorbele ei, ca de multe ori vorbeste aiurea ;)). Concluzia generala a fost: Ioana e nebuna.

PS. Ioana are si cosmaruri. Intr-o noapte m-am trezit cu ea luminand tavanul si vorbind singura: Reconfigurare traseu! Si asta cu ea scoasa din priza si oprita! De-a dreptul disturbant...
PS 2: Pentru soferite exista Marcel :D.

11 comentarii:

  1. Hehehe, tot cu Ioana au mers si ai mei la Viena, cica i-a suparat foarte tare Ioana asta. E o proasta, saraca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana e aia senzuala? Ca daca da, noi ne-am prapadit de ras acum cateva zile la fiecare "usooor" de-al dansei :)))
    Marcel e un moldovean handicapat!!! Din cauza lui m-am pierdut prin Slovacia si Cehia.
    Jason e cel mai tare, sa stii. A dat-o si el in bara de cateva ori, dar e mai ok decat tontii astialalti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa aia :)) Si "acum" pe ton autoritar, e de speriat.
    Jason banuiesc ca zice in engleza, nu-l stiu, dar o stiu pe tipa englezoaica care ne sfatuia in Praga "If Possible Make An Illegal Turn" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. "Ioana e nebuna" :)))))
    a noastra zicea standa in loc de stanga si nimeni nu ma credea pana nu au fost foarte atenti la ce zice :D

    RăspundețiȘtergere
  5. am circulat si cu Ioana si cu Marcel; Marcel e cel mai tare, ca are accent de sas plecat in Germania de cel putin 20 de ani :))

    RăspundețiȘtergere
  6. =)))) Asa cum zice Alice, Ioana e si o excitata. Nu stiam ca asa o cheama, da' bine ca am aflat. Cand mi-o cumpara masina cu GPS, o sa am pe cine sa injur.

    Si mai era o faza: dupa "Usooor", mai avea si una cu "Brusc". =)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ha ha... eu am fost jumatate de Europa cuuu Ginger... asa o chema... voce suava intradevar... adormea imediat ce intram in tunelurile austriece si italiene... "lipsa semnal GPS" si adormea brusc... si la un moment dat am condus o masina alaturi de Naomi ... voce groasa si iritanta si nici nu stia romaneste...am concediat-o rapid... Ginger e fenomenala...

    RăspundețiȘtergere
  8. PS1: :)) A ramas traumatizata cand si-a auzit numai injuraturi!

    PS2: Cine ar vrea sa mearga la drum cu un tip pe nume Marcel?! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa incerci varianta moldoveneasca: "Shi fashi? un' ti dushi?" e bestiala.

    http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&type=post&id=1627425765

    cred ca asta este.
    Cum a fost in Slovacia? Ai schiat? Astept detalii :) acum vre-o 4 ani am vrut sa merg si eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. @mihai: haha nu pot sa cred, tre sa ma duc la posesorul jucariei cu file-ul
    @falcuta: genial :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?