11 decembrie 2008

9 comentarii:

  1. Citeşte la Dan dezbaterea pe tema feed-ului total şi parţial. Feed total înseamnă mai puţine vizite! :)

    Al meu cred că e total, sper să fie. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e vorba de vizite. Eu nici nu stiu sa ma uit bine la trafic. E vorba de intregul concept al blogului. Asa pot sa iti trimit zilnic fisiere de word cu ce am scris. Care mai e idea de pagina personala?

    Eu nu folosesc reader-ul deloc. Pentru nimeni si nimic. Blogurile care le vizitez zilnic sunt in blogroll si imi ajunge.

    Poate deaia nu inteleg de ce e asa problema sa intrii pe blogul omului, pt ca nu sunt utilizatoare de reader.

    Chiar ma intrebam azi daca o sa observe cineva, si cand colo, ma trezesc cu post dedicat:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @bloodie: Am citit la Dan atunci cand a scris. Si la Alex Brie, de la care a pornit oftica, si le inteleg motivele amandurora. Mai multe accesari cresc remuneratia. Dar pe noi astia care scriem de placere si cam atat, nu prea ne intereseaza vizitele. Eu ce-i drept pun pret mai mare pe abonatii la feed.
    @numaplictisi: tu presupui gresit ca daca te citesc in feed nu mai intru pe blog, ceea ce nu e adevarat. Intru mai ales daca vreau sa-ti comentez. Chestia e ca la lucru, atunci cand citesc in reader si am multe bloguri de vizitat, nu pot sa deschid toate siturile ca abia se mai taraste compul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt alaturi de tine Richie! ;)

    Urasc feed-urile partiale si sunt cel mai serios motiv pentru care m-am dezabonat de la bloguri.
    Problema e ca eu urmaresc multe bloguri pe diverse tematici si sa deschid fiecare pagina mi se pare sinucidere curata. De aia descoperrea reader-ului a fost pentru mine motiv de intensa bucurie.

    cat despre trafic, ma mandresc mult cu cei 90 de abonati ptr ca asta inseamna ca am cititori fideli si care se intorc mereu la mine. cei 90 fac mai mult decat 500 veniti de pe google prin cautari idioate si care nu au nicio legatura cu blogul meu.

    si pana la urma vorba ta, oricum scriem doar de placere si nu stau eu calare pe trafic sa-mi hranesc orgoliul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) m-am distrat copios de remarca ta. Ai dreptate!!! e oribil sa vezi doar titlul unui articol in reader! Eu unul nu mă gândesc la trafic, la renumeratie, pur si simplu vroiam sa lansez un spirit telenovelistic :)) si sa afişez doar o parte din post in reader. Inca nu mi-a reuşit :(, promit sa mai incerc, si apoi revin la postarea completa :)!!!
    Si eu citesc blogurile tot prin reader, singura chestie care nu imi place este ca ajung la articole cam primul, si pierd foarte multe din comentariile ulterioare. Ce sa fac mie lene sa mai revin :)
    Hai sa ne vedem Duminica!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. de acordeon. Si eu tineam feedul partial intr-o vreme, si tot aveam mustrari de constiinta, asa ca i-am dat drumul sa se duca la vale...

    Si n-am patit nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca tot esti pornit si nervos, nu scrii tu un post si pentru cei care nu te lasa sa comentezi decat de pe un cont de Google, care nu iti permit sa bagi adresa blogului daca nu e gazduita pe o platforma gratuita?
    Ca daca nu, ma infurii eu odata si scriu. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. @ionesta: bine, lamurit. astept sa revii la normal :p. Si cu oaanaa am clarificat, banuiam ca si-a bagat Dan coada, si am inteles dece.

    @ama: asa cu spui si tu, abonat inseamna fidel iar noi pretuim fidelitatea :D.

    @radu: acordeonu tau e muzica pt urechea mea :p

    @tomata: eu fiind pe blogspot nu prea intalnesc problema de care zici, dar stiu ca exista optiune name and url, cand comentezi. Apoi e drept ca exista o setare care sa blocheze comentariile celor care nu sunt pe google (blogspot) dar nu e default, deci cineva a pus-o intentionat.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?