07 decembrie 2008

Eine kleine nacht konzert

Ce s-a petrecut aseara in crib-ul lui Nuzzu poate fi considerat un mic concert de camera, si cand spun concert nu exagerez, pentru ca a avut mai multe instrumente, mai multi cantareti si inca si mai multe voci. Cum a inceput totul? Pai cu o seara inainte am initiat ad-hoc o intalnire cu blogerii, prin cateva telefoane adresate strategic celor mai petrecareti si cu timp liber la dispozitie. In toiul "discutiilor", Nuzzu a lansat o invitatie pentru seara urmatoare la el acasa. Urma sa facem Petrecerea Vinului Fiert. Era si Sf. Nicolae, ce mai, ocazie potrivita cand am mai fi gasit. Lumea s-a mobilizat si s-a prezentat la el cu canile pregatite. Ovi si Bloodie insa au adus si chitarile si din acel moment lucrurile au mers excelent. Vinul foarte bun ne-a incalzit sangele si ne-a umezit buzele asa ca am cantat toata seara/noaptea acompaniati de cele 2 chitari care se plimbau de la Ovi la Tudor si de la Bloodie la Sebi (colegul de apartament al lui Nuzzu). Cei patru trubaduri ne-au plimbat prin rock si folk de ne-au sarit capacele. Concluzii:
- Sirbii sunt talentati.
- Ovi canta extraordinar si din mana si din gura. Killers, MGMT, Damien Rice sunt la degetul mic pentru el...
- Tudor acompaniaza foarte bine, iar impreuna fac show.
- Anca stie da nu vrea sa-si dea drumu. Emotii? Hai odata Anco...
- Sebi are 1000 de foi cu cantece. Si stie Rapa :D.
Muzica de calitate prieteni si n-as fi vrut s-o ratez.
Noi ceilalti am cantat, unii au si zbierat, dar toti am baut (mai putin Tomata care era sofer ;) ). Am dat gata 10 l de vin, o sticla de whiskey (thnx Alice) si o tava cu mere coapte (Radu e si bucatar). N-am spart nimic, n-am daramat peretii, n-a venit politia :( ... in schimb am jucat mima impartiti in 2 echipe, geeks-ii vs. artistii, si a fost mare tambalau, mai ales cand Tudor a mimat Craiova :)). Si-au adus aportul la ghiceala si Dan impreuna cu sora-sa, evident in echipe diferite. Starea generala a fost de foarte buna dispozitie si noaptea am incheiat-o dimineata cu o tura prin Taine (geeks-ii) si Irish Pub (artistii). O experienta ce merita repetata. For real!

6 comentarii:

  1. Data viitoare si eu vreau sa beau vin. Sa vezi "noroc": ieri cand am plecat de la schimb de carti, am facut o oprire la farmacia Vlad. Si m-am oprit de tot ca nu-mi mai pornea masina. :))) L-am chemat pe taica-miu sa vina sa si-o ia, dar ma tot gandesc ce distractiv ar fi fost sa il sun sambata seara la 2 jumate cand am plecat de la Nuzzu. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai, daca asta bea vin data viitoare, noi n-avem sofer!!! Trebuie sa luam masuri...
    Si totusi...nimic despre spectacolul din Taine? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Tomata: sa stii ca si mie mi-a pornit mai greu asera in unirii...o fi fost ceva in aer :))
    @Alice: m-am gandit sa-ti las tie placerea de a dezvalui Taina Tainelor :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma eu sper ca nu a-ţi făcut o întâlnire a 12 fără sa spuneţi la toată lumea!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nuu...a fost ceva ad-hoc, fara formalitati. Urmeaza o intalnire oficiala pe la jumatea lunii, inainte de sarbatori. Si poate in viitor un remake al konzert-ului :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Rapaa stiu si eu, vin fiert stiu si eu... chitara nu mai stiu dar place la mine... phuu, vreau si eu...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?