09 noiembrie 2008

Televiziune cu (dez)gust de kanal

Imaginati-va o emisiune de dupa-amiaza pe un Kanal D televiziune, cu o moderatoare in persoana ciudatului specimen cum nume de Bahmuteanu, avand ca invitati o trupa manelistica netiganeasca, unul din solisti parand un Smiley cu 30 de kile in plus si interpretand o melodie cu "nu am bani" in timp ce pe ecran scrie frumos playback! Iar publicul pre-platit batand frumos din palme si unduindu-si trupul pe ritmul muzicii, ba chiar iesind in evidenta mai mult decat solistii. Iar Bahmuteanca mormaie intr-un colt cuvintele penibil de distorsionate electronic(!) si priveste cu satisfactie la scalambaielile unui aplaudac de 50 de ani, model George din Seinfeld, dar fara ochelari, care danseaza in randul intai dupa metoda clasica picior rasucit stanga-dreapta a la rock-n-roll. Priceless!!! Adica gratis, baga-mi-as... Chestiile astea ar trebui sa fie pay per view la naiba, doar pentru masochisti si retarzi cu prea multi bani. Ma simt violat vizual... Oooff ce duminica de toata jena :(.

5 comentarii:

  1. Incep sa ma bucur din ce in ce mai mult ca nu ma (mai) uit la televizor... Al meu s-a stricat, dar iti recomand ca pe al tau sa-l arunci pe geam...
    P.S. Cred ca meciurile le poti vedea online...

    RăspundețiȘtergere
  2. De-aia nu ma uit eu la TV...decat extem de rar. Asta ca sa vezi de ce-mi spal creieru cu o tona de seriale. Sau filme. Eu cred ca as face un atac de panica sa fiu fara comp sau carti si numa cu TV-u intr-o duminica dup-amiaza. Noroc ca mai exista Descopery.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu se inteleaga ca eu ma uit la tv. Eram la munca si pe pc am si tv, asa ca din cand in cand mai vad o stire sau o prostie de genu celei pe care am descris-o. Acasa ma inec si eu in 8 seriale si 1000 de filme plus carti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi tot mai bine e Mircea Badea :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate Cartitoiule, Descopery salveaza televiziunea de la picaj... cel putin in viziunea mea...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?