30 noiembrie 2008

Blogereala XI

Sa zicem doua vorbe si despre Intalnirea Blogerilor Timisoreni. A fost cam slabuta. Gata, doua vorbe. Deci, in mare, a fost cam asa. Aceeasi locatie - Funky - unde gazdele sunt prietenoase si stau cu noi la masa, insa mult mai putini participanti, si dintre acestia, cativa mai kefless (intre care si subsemnatul). Nush ce-am avut, cert a fost ca imi pierdusem modjo-ul pe la inceput, si m-am tot straduit pana la final sa mi-l regasesc. In a nutshell ar trebui punctat ca: Dan a venit primul(!) si ne-a injurat cateva minute, eu as fi ajuns al doilea dar am fost retinut de sexul opus la puterea a doua; prima bere mi s-a varsat, a doua mi s-a baut, a treia am baut-o de la altcineva; cativa au lipsit, dintre cei veniti, Ovi era abatut, Tudor era cu Bloodie, Radu era bolnav, Ionesta a revenit, Andrea era pe fuga, Daciana ma tachina, Cami ma compatimea, Cris facea poze, Oana pleca la chef, Seicean a venit la inchidere iar ceilalti au fost impacati cu toate astea. Cred ca lumea nu si-a revenit de la ultima paranghelie sau o fi fost frigul de vina. Din Funky am plecat cei mai multi in D'arc (partea cu Komodo nu trebuie amintita ca e prea penibila) iar cativa s-au dus in Taine. Deci grupul s-a scindat. In D'arc au mai venit niste fete (nu ne-am formalizat) si Petre. S-a dansat, s-a baut un pic pana pe la 2, cand n-am mai suportat inghesuiala si ne-am carat acasa.
O lista din memorie ar fi cam asa (pana apare hartia oficiala): Io, Richie voevod, Daciana, Cami, Super Andrea, Dan, Oana, Ovi, Tudor, Anca, Radu, Cristi, Ioana, Daniel, Tita, Neox, Vali, Khris, Seicean, Petre si niste fete care n-au avut sansa sa ma cunoasca ;).
Ps: Pe hartie or sa iasa mai multi, ca s-au semnat si niste oi, si un porc daca imi amintesc bine. Unii au talent la desen, ce sa faci...
Ps2: a aparut si ze list-a.

6 comentarii:

  1. Hehehe, ai fi surprins să vezi ce mai găseşti pe lângă animalele domestice :))

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi-a placut, desi e drept ca nu am termen de comparatie
    ps: nu pareai plictisit in D'arc :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai sincer iti zic ca am avut multe reuniuni mai reusite. Da in D'arc m-am distrat destul de bine, eram in forma ;)).

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?