11 octombrie 2008

O saracie de leapsa

Anca intreaba "Richie, cum era viata ta la placere, fara bani si fara avere?" Am editat-o un pic, pentru ca chiar daca nu am nici o avere, am banuti indeajuns cat sa-mi fie existenta placuta. In plus, nu as vrea sa fiu ipocrit ca sa spun ca e naspa sa n-ai bani de suc, cand destui stiu cati metri de tequilla am baut... Totusi au fost vremuri, mai indepartate ce-i drept, cand plecam la scoala cu banii de-un covrig. Aia era placerea din pauza. Ca si lupta cu smecherii care cautau sa te faca la iesire de alocatie. Pusculita nu am avut, insa imi tineam maruntii in tuburi de mentosane. Se umplea tubu, aveam bani de un citro. :O Alta placere imposibil de uitat.
Atunci cand esti usor in buzunare, e tristete mare, clar, insa e mult mai usor daca si cei din jur is la fel de usori. Pentru ca cel mai fain lucru intr-o gasca e ca se ajuta intre ei. Pun mana de la mana, fac mai multe maini, si impreuna cumpara o sticla de Cola cu un pumn de maruntis. Si-o beau pe bordura zicand bancuri, sau in dacia 1310 ascultand freestyle la miezul noptii. In garaj, cu rezervorul pe rosu. Clipe deosebite, va spun drept.
Sau la munte, cand la plecare, cu ultimii bani facuti cheta, incerci sa imparti o paine si o ruda de salam la sase oameni. Si cand gasesti ultimii 20 de mii intr-un buzunar pierdut, faci pe bunul samaritean si cumperi un kil de rosii la oropsitii ceilalti. Ahh...those were the days!!

Cami presimt ca tu ai ceva mai multe de spus despre toate astea. Si tu Roxi daca vrei, ca tot sunteti studente, ce naiba... ;)

3 comentarii:

Comentezi?