05 octombrie 2008

Filarmonica aterizeaza pe aeroport [UPDATED]

E lucru stiut ca in ultima vreme viata culturala a Timisorii a devenit mult mai animata, iar activitatea Filarmonicii Banatul e parte importanta din ea. Pe langa profesionalismul si talentul celor care o compun, Filarmonica timisoreana ne-am mai obisnuit cu o alta calitate: ineditul locatiilor in care se desfasoara. Dupa ce anul trecut a interpretat pe treptele Catedralei Mitropolitane, iar in primavara pe raul Bega, de data aceasta muzica clasica aterizeaza pe aeroportul Henry Coanda Traian Vuia din Timisoara. Duminica, 5 octombrie, pe pista aeroportului, intre doua zboruri, vor decola acordurile teribile ale Carminei Burana (Carl Orff). Va fi un spectacol complet ce va implica un MIG, un elicopter, motociclete si cine mai stie cate. Va fi prezenta si soprana Nicoleta Colceiar. Sper sa reusec cumva sa ajung, depinde si de SdC cat dureaza, si de disponibilitatea unui mijloc de transport adecvat. Ne vedem pe acolo? Ora inca nu e stabilita, dar va fi seara, ca sa profite de luminile pistei.




C. ORFF - "O Fortune" from Carmina Burana

Later Edit: ora se pare ca va fi 19, autobuzele vor incepe sa circule de la 17:30 de la punctele cardinale, insa tot evenimentul depinde de starea vremii. Informati-va duminica daca nu cumva s-a anulat. O sa incerc sa postez pe masura ce mai aflu noutati.

Last minute: ora ramane 19, autobuzele vor pleca insa de la Primarie din fata. Cursa gratuita, intrarea gratuita. Vremea insa va decide. Daca ploua e probabil sa se amane. Vedem la 19.

8 comentarii:

  1. presa scria ca vor fi autobuze de la Punctele Cardinale la aeroport, si inapoi.

    eu mi-am propus sa ajung.

    RăspundețiȘtergere
  2. @daimon: asta e bine, banuiam ca vor face asta. si la Plai au facut la fel.
    @cami: ar fi fain.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai exact "unde" in intersectie va fi statia?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am si fost :) A fost fain, frig si am vazut avioane decoland :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu n-am mai ajuns. Si mi-e un pic ciuda pentru asta. Sper ca au cantat bine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. buna ideea isi aduc o gramada de publicitate prin initiativele si locatiile neobisnuite.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?