17 septembrie 2008

Muzica de convalescenta

Din motive de sanatate azi stau mai mult in pat in urma contactarii unei oarecare viroze. Asa ca am o stare in general proasta. Nu mai vorbesc de cheful pe care il am sa scriu. It's gone awol. Deci pana imi revin mai ascult niste muzichie noua:

1. Seppuku Paradigm - Eden. S-ar putea sa fiu unicul posesor al acestei piese, pentru ca m-am dat in ceasul mortii sa fac rost de ea.





2. Vampire Weekend - Oxford Comma - nu chiar in coma dar you never know cu medicamentele astea.






3. Lykke Li - I'm Good, I'm Gone. Pe final o artista suedeza pe care am inceput recent s-o ascult si care imi place tot mai mult. Aveti un clip misto mai jos altfel nu-l mai puneam.

6 comentarii:

  1. Richie, sa te faci bine repede... nu stiu ce sa iti spun altceva... imi pare rau ca toamna te-a ingenunchiat... tocmai pe tine.
    Prima recomandare e fabuloasa... fantastica si pe gustul meu piesa. Imi place. Imi place mult. However, ma abtin la urmatoarele doua care au incercat sa-mi ia starea data de prima.
    Insanatoseste-te grabnic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi de grija! Bucuros ca-ti place Eden, de a doua nu comentez insa Lykke Li mai trebuie ascultata. Si eu am fost circumspect initial. Da-i o sansa! ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie-mi place a treia piesa...am si dat pe replay de cateva ori :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?