27 septembrie 2008

Blogereala 9.0

Deeschis pentru comentarii si pentru recuperat una bucata umbrela. E la mine. In rest, odihna placuta. E aproape 6. Somn usor.

Later Edit: later, ce pana mea?

Even Later Edit: ok, au trecut 12 ore de la incheierea celei de-a 9 editii a Intrunirii Blogerilor (prea oficios termenul, chiar discutam cu Ovi ca ne trebuie ceva mai people friendly); incet incet s-au dezmeticit si blogerii si au aparut si pozele; mai ramane sa punem lucrurile cap la cap.

Nu ne-a luat decat juma de an ca sa punem in practica una din cele mai bune idei pe care blogerii au avut-o in primavara: tinerea unei reuniuni blogeristice pe ritmuri de karaoke. Atata reclama i-am facut saptamana asta ca oricine ma intalnea ma intreba cum e cu karaokele ala. Intalnirea a debutat exact la 9, cu precizie de ceasornic elvetian, pentru ca, stie toata lumea, blogerii sunt oameni punctuali. Ma rog, cei care vin primii. Aseara primii au venit Ovi, Tudor si Rob. Oana era cu ei. Apoi am venit eu si am introdus-o pe Alina care astepta in fata pizzeriei. Iar dupa noi - puhoiul. Atatia oameni n-am mai vazut decat pe la chefuri prin liceu. Cred ca am fost vreo 30. Adeline s-a intors tocmai din Turcia ca sa fie cu noi daca va vine sa credeti. Nu ne-am pus pe cantat imediat ce-am venit intrucat era un meci oarecare la Tv. Ne-am pus insa pe baut si socializat cum facem de obicei. Pentru ca asa se strang legaturile intre noi, uneori prea strans, dupa cum se vede in poza. Nuzzu, se aude?
Nici nu stiu cu ce sa incep. Adevarul e ca a fost nebunie chiar daca nu s-a dansat pe mese, asa cum ne ameninta Tomata. Totusi ea a reusit sa iasa in evidenta, intrucat a avut un plan bine stabilit. L-a adus pe Cezar sa ne faca poze in locul ei, si-a adus seful, pe Cristi, sa danseze senzual. apoi a adus o Super(!) fata sa ne tina de vorba pe mine si pe Dan si si-a pus cerceii cu tomate nestemate, ca sa stie lumea ca nu glumeste. Apoi a cantat cat au tinut-o plamanii si s-a simtit bine. Cu karaokele treaba a fost cam asa. Orice melodie era cantata de toata lumea, indiferent cine avea microfonul in mana: fratii Sirbi, fratii Fara Numar - Radu si Nuzzu - eu, Dan sau nelipsitele fete: Anca, Dora si Cami. S-a si dansat o varianta originala de trenulet ce a adunat jumate din lumea aflata acolo, in frunte cu DeCe. S-au intamplat multe chestii acolo si n-as vrea sa repet si eu ce-au scris deja restul. Dora a baut prima data tequilla si nu i-a placut. Ei lasa asa ziceti toate la inceput. Data viitoare o sa incerci si absintul :). Trebuie sa precizez si ca am cantat The Killers - Somebody Told Me sustinut din spate de... toti fratii mei ... care vi i-am insirat o data si ca am scapat de gandul rau pe care mi-l pusese cineva - Madonna :((. Ce-ar mai fi? Ah...Daciana a vrut sa ma stranguleze...si aproape a reusit. Asta vine dupa ce am incasat un pumn in coaste de la Cami nu demult. Fetelor, is this love or what? :p
Distractia s-a incheiat pe la 3 AM cand ospatarii ne-or poftit afara si s-a stins muzica. Consecvent principiului "nu conteaza cu cine vii, important e cu cine pleci acasa" eu am plecat cu o umbrela. Neagra si mica. So, will the owner of this umbrella please stand up? Nimeni? Cei mai cheflii dintre noi, fara obligatii materiale, maternale sau matinale, au facut o plimbare fara motoare pana in centru unde singurul birtulet deschis era Papillon-ul. Am mai zabovit acolo pret de-o bere si-o vrajeala, am asistat la un scandal fratesc intre alti doi nedormiti cu pumni si scaune rupte si cand au inceput troleibuzele sa circule am circulat si noi spre casele noastre.

Lista cu prezenta (copiata cu nerusinare de la Cami): Richie, Dan, Nuzzu, Radu, Oana, Rosi, Andrada, Dora (cu prietenul, sub nume de cod "puiu"), Tomata (cu Cezar sub nume de cod, "Iubi"), Andreea, Ovi, Tudor (sub nume de cod "fratele" aka "ala mic cu palarie sau pipa"), Bloodie, celalalt Ovi, Simona, Daciana, Marinela, Alina, Cristi, Adeline, Bloo, Razvan, Adi, Roxi, Rob and the others pe care ii voi cunoaste mai bine data viitoare.

Iar intrucat pozele sunt muuult mai graitoare poftiti de va minunati aici. Sau aici.

13 comentarii:

  1. Cand eram in librarie? Daca-ti amintesti, atunci mi-ai aratat o carte despre incest, o observatie foarte rautacioasa din partea ta, meritai un pumn in coaste :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu-mi amintesc nimic de nici un incest. ;)) Doar de cartea cu pisici SF.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi-a placut si punct!!! Iar absint poate o sa beau cand n-o sa mai stiu de mine de beata, ceea ce n-o sa se intample. Am zis!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Observ din poze ca ori ai fost iubit prea mult, ori urat prea mult. :)) Ar fi trebuit sa fie invers.
    Btw, si eu vreau pozele. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dora: doua shot-uri de teq si s-a rezolvat :))

    @tomata: pozele sunt la daciana si la ovi. daca nu ti le dau ei vb maine

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am consultat cu dexonline si, in loc de intrunire, propune urmatoarele:
    ÎNTRUNÍRE s. 1. v. convocare. 2. adunare, reuniune, (înv. şi pop.) strânsură, (înv.) sobor, şedere. (A avut loc o mare ~.) 3. reuniune, şezătoare. (~ literară.)

    Soborul bloggerilor, hihi. Ca strinsura si adunatura nu-s destul de organizate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Exact. Marele Sobor Lunar! Ce popmpos suna :)) Si o sa chemam un preot sa ne si binecuvanteze locatia!

    RăspundețiȘtergere
  8. Prefer sezatoare. Suna mai kinky :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Aia o sa faceti numa voi muierile, ca voua va plac sezatorile. Puteti incepe pe la 12 noaptea, cu lumanari si tricotat. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. soborî, sóbor, vb. IV refl. (reg.) a se îmbolnăvi de hernie; a se surupa.

    Pazea, ca nu-i a buna.

    RăspundețiȘtergere
  11. sa vedem pe unde o facem pe a 10 :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai avem 2 saptamani sa ne gandim. Fii cu ochii pe Tm99Blog :D cand incep "dezbaterile".

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?