14 august 2008

Va place Noua Timisoara?


Din Banateanul am aflat ca nu mai dureaza mult si va fi dat in folosinta cartierul megaluxos si ultracentral de pe malul Begai, in buricul targului. Proiectul imobiliar al lui Tender realizat pe locul fostei fabrici ILSA cuprinde cateva complexe de apartamente (1200) la preturi de 1800 euro/mp din care cca 60% sunt vandute. Cireasa de pe gogoasa o constituie Centrul Financiar Bancar, un zgarie nori de 180 de m, ce va costa vreo 100 de mil euro devenind cea mai inalta cladire din Europa de Est(!). Colosul de beton, sticla si otel va oferi o suprafata utila de 120 000 mp pentru spatii de birouri si hoteliere (hotel de 5* in sfarsit) iar in subteran 5 nivele cu parcari (doamne ajuta!). Constructia va incepe la sfarsitul anului cu termen de finalizare 2011. Sa vedem cum se vor incadra, doar se poarta la noi depasirile termenelor de executie. Sincer, mie imi place modernizarea asta a unei parti din centrul orasului. Decat cladiri vechi in ruina, mai degraba blocuri noi si zgarie nori. Cititi articolul integral aici.

5 comentarii:

  1. Place, cum sa nu! Arata fain, n-am ce zice. Mai e nevoie sa mentionez ca mi-ar place si mie sa locuiesc intr-un apartament cat tot etajul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place cum suna "cea mai inalta cladire". :D
    Astept si eu cu curiozitate sa vad ce iasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. ne place doar ca nul vedem :)

    RăspundețiȘtergere
  4. in ce an va fi asta ha uite ce se facce la dubai si in alte orase din lumea asta mare da ei se caca pe ei pt o cladire mai inalta si moderna si vezi doamne asa zisa noua timisoara dar in ce an nu stiu sigur voi muri pana atunci si am 19 ani asa ca au timp vai si amar de Romania

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?