21 august 2008

Cocoana, da cu pietonii ce-ai avut?

Scrisoare deschisa catre un tanar ucigas:

"Inteleg ca ti-a luat taticu Ferrari ca sa ajungi mai repede la spital cand esti chemat la vreo urgenta. Inteleg si ca iti place sa mai iesi cu amicii in oras, pe la vreun restaurant, cu vreo fetita, mai papam ceva delicatesuri, mai gustam o rafinata, ca deh, oameni suntem… Inteleg ca-ti place sa calci pedala sa se-ncoarde naravasii italieni de sub capota si sa se emotioneze fufa de pe locu din dreapta. Stiu senzatia. E ravasitoare! Dar intreb si eu ca tot omul : n-ai putut gasit si tu un copac mai vanjos prin afara orasului in care sa te proptesti cu 300 la ora ? Sau vreun pasaj mai zdravan ? E unu la Voiteni, tot lucreaza la el de ceva vreme. Nu puteai sa-i faci o vizita rapida si sa pastrezi astfel anonimatul ? Tre sa stie toata lumea acum cat esti tu de dobitoc la volan si cum ai omorat un om? Avea 28 de ani si i-ai furat viata. Futu-i mama ei de viata, ca ma gandesc ca putea fi a mea numa de cate ori am facut pe jos drumul de la mall la clinici. Sa mor daca mai stiu pe unde sa merg numai sa nu dea vreun grabit ca tine peste mine. Si dupa toate astea mai si fugi de la locul accidentului. Apoi te predai si spui ca ai acordat primul ajutor victimei dar ai fugit de frica sa nu fii linsat. Tu chiar ne crezi prosti? Sa vedem cat de bun ti-e avocatul. Iar daca scapi de asta, Adrian Iosif Cocoana, ce sa mai spun … sistemul de impartire a dreptatii chiar functioneaza iar Dike e cu adevarat oarba."

Blogerul de serviciu, dand glas frustrarii pe care i-a provocat-o stirea zilei.

11 comentarii:

  1. nu stiu de ce am o presimtire ca si asta scapa. cocoana asta in doua luni e la oktoberfest

    RăspundețiȘtergere
  2. ceva ferrari, TM-01-KIL :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost si eu atat de revoltata, incat mi-am propus sa scriu nu unul ci mai multe posturi despre accidentul asta. Am inceput atatea in minte, dar n-am reusit sa pun niciunul pe hartie pentru ca frustrarea nu ma lasa sa le duc la bun sfarsit.
    Sper sa primeasca ceea ce merita. Si nu in viata cealalta. In asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. deci i se stie numele si cu putin social research, adresa.

    cine pe cine impiedica sa i se propteasca tipului niste molotoave in geamuri?

    RăspundețiȘtergere
  5. eu deocamdata sper ca justitia sa faca dreptate. ar fi nasoleala mare ca dupa cata galagie s-a facut, actul justitional sa fie calcat in picioare.

    RăspundețiȘtergere
  6. am gasit in adevarul de azi ceva foarte tare despre cocoana asta:

    http://www.adevarul.ro/articole/beizadeaua-cu-ferrari-ramane-dupa-gratii/368011

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, pai i-au respins cererea de judecare in stare de libertate. E foarte mediatizat cazul, de asta l-au si arestat imediat ca sa dea un pic de satisfactie. Nu ca n-ar merita. In fine, am stat de vb cu un bun prieten de-al meu, avocat, si am inteles ca potrivit practicii judiciare, tipii de genul asta nu fac puscarie deloc. Nu pt ca ar avea bani, ci pt ca asa e legea. Uciderea din culpa are limite de la 2 - 7 ani si in gen se da pedeapsa cu suspendare. Un lucru bun ar fi ca nu va mai avea permis cativa ani de zile...

    RăspundețiȘtergere
  8. ce nume de fatalau are..adrian COCOANA...eu sunt din craiova si nush exact ce si cum e pe la tm dar sunt sigur ca ati auzit ce e prin craiova ca asa-s oltenii,le place sa dea mult din gura.aici exista un specimen care nu a ajuns inca la ferrari scaglietti dar care desi e o pacoste pt parinti e in continuare finantat.ati auzit de iustin covei sunt sigur.asta are un bmw ursulet si nu cred ca va mai dura mult pana cand va aparea din nou la stiri.omu n-are simtu responsabilitatii.in fiecare joi seara la craiova se fac liniutze pe pista dintre fabrica de avioane si aeroport.acolo acum cateva luni am fost si eu si am dat peste asta.facea piruete cu bemveu lui si la un moment dat cand inertia nu-l mai ajuta a dat sa plece iar in derapaj si a trecut la max 10cm de niste curiosi care erau lipiti cu spatele de o masina.va dati seama ca ii facea cacat si ca tot ei erau scosi vinovati.sper sa fie o intalnire cat de curand cocoana-covei si cat mai frontal,sa vedem care e mai solid.oricum cu toti banii lui cocoana nu cred ca in justitie are la fel de multe sanse ca beizadeaua lu covei.azi instanta a decis ca lui cocoana sa i se stabileasca fabuloasa suma de 5000 lei cautiune.ce sa zic,"fiat justitia,pereat mundus" lui cocoana!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai dupa ce plateste cautiunea o sa fie liber sa se intalneasca cu al vostru Iustin, eventual pe un pod peste vreun rau involburat si sa joace "chicken". Pe proprietarul de ursuleti in forma de bmw nu-l cunosc, nu am auzit de el, probabil din cauza ca n-a ucis inca pe nimeni, si n-a ajuns inca vedeta. Sunteti norocosi pentru asta. totusi e tanar si mai are timp, daca nu se iau masuri pentru a-i regla directia.

    RăspundețiȘtergere
  10. apoi..din astia am mai auzit si pe la mine prin Hunedoara, insa sunt chiar de rasul curcilor cand ii auzi ca s-au lovit de un copac cu o masina mai batrana decat ei adusa de dincolo cu 1000-2000euro ca "De!" e la moda sa ai masina ...sunt "jalnici" din punctul meu de vedere!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?