23 iulie 2008

Maraton de film


Mi-a fost adus la cunostinta un eveniment care va avea loc saptamana asta si care ma intereseaza in mod special. Un maraton de film care se va desfasura la sediul APFR - Asociatia pentru Promovarea Femeii in Romania de pe strada Letea nr 46, in scop caritabil, vineri, 25.07.08, de la ora 12 pana la miezul noptii. Dupa spusele d-rei Tania Lupulescu, voluntar in echipa Apfr, maratonul este parte din proiectul On Youth Hands realizat in colaborare cu alte Asociatii din Portugalia si Polonia si sustinut de Universitatea Politehnica. Scopul lui este crearea unei retele internationale de lunga durata care sa faciliteze un dialog deschis privind dezvoltarea politicilor legate de tineret, sa promoveze cooperarea intercontinentala, drepturile omului si valorile umanitare. Cu aceasta ocazie, fondurile stranse din vanzarea biletelor sunt destinate ajutarii tinerilor din Nepal si Capul Verde.
Intrarea la acest maraton costa 20 de Ron iar organizatorii va ofera o lista destul de cuprinzatoare (cca 100 de filme) din care puteti alege ce sa vedeti la fata locului. Genurile sunt diversificate, de la thrillere si filme de actiune pana la drame sau documentare despre Nepal si Kathmandu. Proiectiile vor fi intrerupte de mici pauze in care se vor organiza concursuri cu intrebari despre filme si premii simbolice. Se asigura cafea si gustari pentru cei pusi pe treaba :). La final va fi si o tombola al carei castigator va putea servi masa (cina de 2 persoane) timp de o saptamana la restaurantele din Timisoara.

Titluri de filme: The illusionist, Ice Age 2, A bug's life, Amelie, Magnolia, Love actually, Crash, A beautiful mind, Brigdet Jones Diary 2, The human stain, Dreamers, The green mile, Good Will Hunting, Jeux d'enfants, Legends of the fall, Everything is illuminated si multe altele. Stiu ca pe multe le-ati vazut (God bless DC++) dar daca le mai vedeti o data nu va strica. E pentru o cauza buna.

2 comentarii:

  1. Avand in vedere ca ai punctat foarte bine toate informatiile importante, nu-mi ramane decat sa spun ca va asteptam in numar cat mai mare!
    Richie, doar faptul ca m-ai ajutat la diseminarea informatiei este un fapt foarte nobil, pt care iti multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?