20 iulie 2008

Deschideti Umbrela Verde

dar nu ca sa va protejati pe voi de niscaiva stropi ci pentru a proteja natura. Nu stiti cum? Pai va explica cei care au initiat campania aici.
"Umbrela Verde este o campanie de responsabilizare fata de mediu. Ea a fost initiata de Tuborg Romania, in vara anului 2007, cu sprijinul Ministerului Mediului si al Fundatiei Mereu Aproape." se spune acolo.

Deci fiti responsabili ce naiba. Mergeti la munte? Va luati plase cu mancare si pet-uri cu bautura? Foarte bine. Dar aduceti-le inapoi cu voi, nu le lasati acolo. Opriti in primul oras cu un cos de gunoi incapator si ati scapat de ele. Mergeti la mare? Misto. Si eu. Da sa dea dracu sa aruncati gunoaiele pe plaja si vantul sa mi le duca in apa in care ma imbaiez. Nu fiti marlani, ca vi se intoarce indoit.

Ce mai puteti voi face... A...inscrieti-va ca voluntari! Nu se stie cand e nevoie de voi la o actiune de curatenie sau protectie a mediului.

Un comentariu:

  1. io am o problemă cu ultima replică : sunt o groază de voluntari pe hârtie, dar când vine vorba de o acţiune, ţeapă, canci, toţi au treabă sau n-au chef.

    mai degrabă să fii în afară, dar să participi când e cazul.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?