10 iunie 2008

Hai Romania


Am urmarit aseara primul meci al Romaniei la Euro 2008 si am fost dezamagit. Nu din cauza rezultatului (un egal cu Franta e de apreciat) ci mai mult din cauza meciului extrem de tacticizat si lipsit de spectaculozitate. Ambele echipe s-au aparat foarte bine, blocand aproape orice atac advers, in consecinta find doar putine ocazii. Deci un meci urat, cum am zice in campionatul intern. Doar ca acolo miza e mult mai mare. Ai nostri au jucat bine insa nu si-au asumat prea multe riscuri si nu si-au creat ocazii clare. Au avut cateva sanse pe care daca le fructificau cu un sut bun, tai tai Franta. Care Franta nu-si merita titlul de "vice" mondiala. Au jucat chiar mai slab decat ai nostri, desi pe final pareau mai proaspeti. Au avut chiar si mai multe ocazii, dar cred ca Domnu de Sus nu a fost cu ei aseara. Plus ca i-a favorizat si arbitrajul, impartind galbenele cu darnicie in ograda noastra. Desi la inceput toata lumea prognostica ca Niculita va da 3 goluri, dintre care unul in poarta noastra, fotbalistul s-a multumit sa alerge muuuult si bine doar ca, din pacate, fuga e doar sanatoasa Banele. Dezamagirea mi s-a accentuat cand am vazut ce fotbal joaca Olanda si Italia, in al doilea meci. Stiti, pe olandezi i-am batut o data la Constanta, si am facut egal la ei acasa, in preliminarii, asa ca ii catalogasem drept "accesibili". Dupa meciul de aseara insa am amutit. Au o echipa extraordinara, doar Germania se mai ridica la nivelul lor, iar de batut :)) sa ne luam gandul. Desi au dat un gol din offsaid, totusi, celelalte au fost perfect regulamentare, iar italienii cu toate ca au jucat bine creandu-si numeroase ocazii nu le-au finalizat si au neglijat apararea. Sper sa faca la fel cand joaca cu romanasii nostri ;)). Sa asteptam meciurile urmatoare.

7 comentarii:

  1. Travka imi place mult... te invidiez, mi-ar placea sa fi avut si sa am deschiderea asta la muzica in viata si anturaj, te invidiez pentru usurinta cu care jonglezi cu genuri muzicale, definitii si band-uri de care nu am auzit niciodata si mi-e rusine 5 minute, si voi continua sa te citesc in sperata ca a mea cultura muzicala va fi imbunatatita considerabil dupa fiecare lectura!
    Happy on line, Richie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariul era pentru ultimul tau post... m-am pierdut in posturi si linkuri spre comentarii...:P
    Hai Romania!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asculta numai Radio Alternativ sa vezi cum e. De acolo imi imbunatatesc si eu cultura muzicala :) Travka au avut concert si-n Buc acum cateva saptamani. Ai fost?

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce toata lumea are senzatia ca sunt din Bucuresti?
    Aoleu ce mi-ar fi placut sa locuiesc in orice alt oras decat infectul asta mic si ingradit, limitat si poluat... stiu ca au fost si la bookfest unde imi promisesem sa ajung...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai asa am banuit. Ce sa fac daca la profil nu scrii nimic :( Deci unde e orasul asta mic si ingradit si limitat si poluat?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru mine suna a compliment... si apoi suna a asl..:P... si totusi iti raspund: cam la 700(~)Km de Timisoara (superb oras btw)! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca tot vb de asl, a si s le-ai facut publice deja :p. 700 de km hmm.. sper ca e undeva pe la mare :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?