30 iunie 2008

Bataie cu apa si plimbare pe biciclete

Foto: Banateanu

Asta s-a intamplat vineri in Timisoara. First, bataie cu apa, ca pe vremuri, cand eram mici si veneam la scoala cu bidonul de sampon gaurit la varf. Suna talanga - incepea razboiul cu clasele rivale. Strategia - sa fii cat mai aproape de baie ca sa-l umpli repede. Ulterior armele s-au diversificat: seringi abil ascunse ce improscau fara mila si baloane cu apa (nu prezervative) aruncate de la etaj. Ei bine, vineri vanzoleala mare pe mess. Cica bataie cu apa in Unirii la ora 16. Nu am reusit sa ajung dar priviti ce misto a fost. Banateanul a fost acolo si i-a pozat. Vinerea viitoare ma ud si eu.
A doua distractie insa nu am mai pierdut-o. Mi-am insfacat bitza si alaturi de Tomata (convinsa in sfarsit sa o scoata pe Konsuela la plimbare) am dat la pedale vreo ora fara un alt scop, afara de a participa la event. Masa Critica a adunat in aceeasi zi de vineri pe la ora 18 vreo 50 de biciclisti in fata Catedralei pentru o plimbare fara motoare pe strazile aglomerate ale orasului. Strazi care noua insa ne-au parut mult mai libere. Stiti votba aia, unde-s multi puterea creste si soseaua se largeste :). E bine cand ai o banda doar pt tine si nu tre sa te afunzi in gropi sau canale pe marginea strazii. Am fost salutati, claxonati, pozati si ne-am simtit bine. Vremea era superba, nu era foarte cald, era seara - plimbarea perfecta. Dupa un popas de potolire a setei in piata Unirii (proaspat parasita de razboinicii apei) am purces pre Porto Arte (terasa Vaporul de pe Bega) pentru a socializa la un pahar de bere.

La adapat

Politia ne critica :))

Cu Tomata dupa Masa :p

Multumiri Nicoletei si Tomatei pentru poze.

2 comentarii:

  1. ;)) si eu le vreau pe toate si sper sa repetam intalnirea asta. Din pacate insa luna viitoare o sa fiu la Bucuresti cand se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi la scoala, bataile cu apa se terminau de obicei cu scandal, plansete si dureri de urechi :D Asta pare sa fi fost mai distractiva :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?