26 mai 2008

No 6


Parca vrand sa le dea peste nas celor speriati de prognoza meteo care asteptau ieri sa ploua torential, cu galeata, potop-potop, vremea s-a incapatanat sa ramana frumoasa si insorita astfel incat blogerii timisoreni reuniti la a sasea intalnire s-au trezit singurii clienti ai Irish Pub-ului pret de multe ore. In consecinta s-au comportat ca atare. Desi au avut multe absente, titularii s-au motivat unii pe altii incurajandu-se cu bancuri deochiate si racnind unul mai dihai ca celalalt sub privirile ingaduitoare ale asistentei (Alina si Aditza, gazdele de serviciu). Long story short, in vreme ce lumea frigea un mic si bea o bere la o iarba verde sau lenevea pe vreo terasa, noi, calculatoristii, la adapost de intemperii, jucam darts, bateam cuie, ascultam muzica la tonomat apoi dadeam o raita prin alte baruri in cautare de fise pentru a repeta activitatile respective :).
Echipa a jucat in 10 astazi, deci fara portar, post acoperit insa cu succes de Dora, ulterior de Bloodie, fetele stand pe rand in capul mesei si respingand cu brio toate mingile lansate de baieti. Pe banda dreapta alerga Ovi si cu mine, cot la cot si fredonand impreuna o melodie pana sa ne tempereze Răzvan, suparat ca nu mai vedea mingea. Pe banda stanga Nuzzu o dribla cu succes pe Cami, angajandu-l pe Dan, de ce nu stiu, cand Cristi era mult mai bine plasat si putea inscrie. Pe la jumatatea meciului Dora a iesit din joc amintindu-si ca are de terminat o lucrare de licenta si nevrand sa-si iroseasca inspiratia intr-o partida fara miza. A sosit insa Adi si, cum era deja incalzit, a preluat postul liber si halba plina. Cam asta a fost istoria unei confruntari marcate de nenumarate absente si lipsita de suportul publicului spectator. Legatura in studio.
Am preluat legatura si imi multumesc pt. relatarea extrem de succinta a intalnirii de ieri. Sper draga Cami ca acum voi scapa de comparatia cu dl Usca si voi ramane doar cu cea de emo in disguise (10x Anca :p). Ce-si face omu cu banneru lui...
Ar mai fi de spus si trebuie mentionat ca fetele, de la inceput in minoritate, nu au facut fata nivelului ridicat de misoginism si porcosenie (mai ales pe final) al discutiilor barbatoase purtate de reprezentatntii sexului tare (nu lung si nici gros, asa ca aruncati odata liniarele alea). Dupa Dora, plecata din timp ;)), ne-a parasit si Bloodie, avand de gand sa-si faca siesta in liniste dupa salata ce-o mancase nu sa asculte picanteriile noastre. Ultima blogerita, Cami, desi a rezistat cu stoicism elucubratiilor noastre (elucubratie = combinaţie haotică de elemente absurde, DEX) la un moment dat mi-a tras mie o palma iar lui Ovi o geanta in cap si a dat sa plece bodoganind in sinea ei: "- N-ai cu cine dom-le. Niste tarani! " Am reusit s-o intoarcem comandand un metru de tequilla. Femeile astea...tre sa stii cum sa le iei...ca altfel...
Ma opresc aici cu povestea asta ca n-am de gand sa scriu o carte. Poate la no 7. Pana atunci ... scrieti bine!
Pozele aici.

9 comentarii:

  1. Io cred ca daca o tinem tot asa, o sa ramanem doar noi, masculii la intalniri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pricep, e un lucru bun sau ne-bun? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bun articolul, foarte bun. Imi pare rau ca nu am ajuns, ca faceam echipa completa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai chiar ne-am intrebat unde esti, ca de obicei nu lipseai. Pe radu l-am inteles, se petrecea omu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu bannerul ers problema :) Avatarul!!! Sper că nu ai pus stăpânire pe brişca lui Răzvan (brişcă la sensul denotativ :p)

    RăspundețiȘtergere
  6. pai ma lupt si eu cu licenta, ce sa fac :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Bannerul a fost cel care ti-a deschis tie calea spre avatar :)). De aia spun ca el a creat problema. Si, da, ai dreptate cu omuletii. Esti mai info decat mine :p.
    Ps. Brisca e tot la Razvan. Nu mai imi trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  8. damnnnn ce m-am ofticat. nu e corect deloc, sa te apuce sindroamele atunci cand e de iesit cu bloggerii. se pare ca echipa a fost mai mult ofensiva din cate descrii tu acolo, si in afara de asta, betzivitul a fost pe masura.

    la mai mare...

    RăspundețiȘtergere
  9. Echipa a fost una de zanateci lipsiti de antrenor. Iar arbitrii au scapat meciul din mana. Noroc cu fetele care ne-au mai temperat. Pe unii, ca altii nu puteau fi stapaniti...se stiu ei care :)).

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?