21 aprilie 2008

A cincea intrunire a blogerilor

Pentru ca luna asta ultima duminica era rezervata deja bisericii si d-lui nostru Isus, noi, cei de pe TM99BLOG, am hotarat sa o luam inainte si sa ne imbatam de Florii. Bine, nu asta e scopul intalnirilor, dar aproape de fiecare data e consecinta. Asa ca toata floarea cea vestita a blogerilor timisoreni s-a adunat ieri in Irish Public House. Am intarziat un pic, dar mi-am cerut scuze, nu ca data trecuta. Erau deja veniti Dan Dece, Tomata, Nuzzu, Curcubitator, Ovi, Alex, Adi, Ionesta si Adeline. Am adus-o si pe Bloodie de data asta, ferm hotarata sa nu mai lipseasca, probabil dupa ce ne-a vazut la Mexican Party vineri si cu gandul ca poate mai bem ceva tequilla :). Si chiar am baut pe la final, cativa metri, ca erau multi doritori. Pana atunci insa am fost cuminti. Dupa mine au aparut Clover si Dojo (care de la prima intalnire, la care eu lipsisem, nu a mai venit asa ca nu ne stiam) apoi Cami, Dora si, ultimul, Radu, a carui mama isi serba ziua de nastere ieri, la fel ca taica-miu de altfel, si in consecinta amandoi venisem de la o petrecere cu mici si bere. Dupa ce am fost criticati "ca am venit cu mana goala" si n-am indesat vreo 2 mici si ceva aripioare prin buzunare pentru "pofticioase", discutiile au deviat invariabil catre urmatoarea intalnire care tre sa aiba loc la iarba verde in fum de gratare. Tre sa o facem si pe asta :)). Lumea ii vede pe blogeri ca niste geeksi frustrati care stau toata ziua la comp si se descarca in www sau cine stie ce sectanti, cum am aflat de la Tomata. Ei bine data viitoare vom sacrifica niste puiuti si-i vom stropi cu bere.
Inapoi la intalnire, cum zicea si Ovi, masa era prea lunga pentru a putea discuta toti deodata. Eu am vorbit cu Clover despre Morcheeba si muzica indie, am incercat sa-i explic lu Bloodie treaba cu feed-urile, la care nici eu nu ma pricep :)). Dojo ne-a povestit de catelul pe care l-a salvat, Ovi m-a mustrat ca nu am onorat o leapsa, Dan si Curcubitator isi disputau titlul de cel mai misto banc de pe blog, Radu ne-a amintit sa avem carti de vizita la noi ca nu se stie niciodata cand ti se cere numarul de telefon si ratezi o sansa :p. Cu Nuzzu nu prea am vorbit dar el nu s-a dezmintit si a mai varsat un pahar. Incepe sa-si intre in mana. Bloodie ne-a explicat cum sa tragi semnalul in tren si sa scapi basma curata. Cu Alex m-am sfatuit in privinta masinilor aduse de afara. Oamenii se simtea bine, se mutau de pe un scaun pe altul, de cateva ori si fara voia lor :)). Am pus muzica de la tonomat, am baut, unii au si mancat (in special fetele) am participat la o runda de batut cuie la butuc si am castigat o bere. Iar la final am jucat un pic si darts in incercarea de a le ajuta pe fete sa castige meciul la care au fost invitate de alta gasca din bar. Am esuat in initiativa si cred ca am rupt o sageata.
Am fost multi la intalnirea asta insa treptat lumea s-a mai rasfirat. Adeline a zburat prima, Radu si el a fugit imediat ca se raceau micii si trebuia sa-i cante mamei sale La multi ani, Tomata a fost rapita de Super Andrea (prietena ei fara blog deocamdata) care a venit sa o ia la teatru. Ovi si el tot la teatru s-a dus nu inainte de a trage un set de fotografii pe care le gasiti la el. Dora a avansat la nivelul 2 urcand la etaj unde s-a intretinut cu sora ei. Sper ca i-a explicat avantajele care vin in urma infiintarii unui blog in TM. Curcubitator a plecat si el cam repede. Cred ca de fapt venise doar sa incerce shepherd pie-ul:)). Ceilalti ramasi, oameni fara obligatii, ne-am aventurat sa incercam tequilla gazdei si am comandat imediat 2 metri. De aici mai departe lucrurile sunt confuze, probabil neuronii responsabili cu inregistrarea obiectiva a evenimentelor au decedat peste noapte. Deci orice e posibil inclusiv faza cu Cami catarata pe un scaun de bar chemandu-ne la ordine pe care eu nu mi-o amintesc :)).

2 comentarii:

  1. Off topic: "Andrea-ul" de dupa "Super" se scrie cu un singur "e" ;)... cat despre particula "super", nu tin neaparat sa apara...mi-e teama ca apelativul ar putea deveni brand recunoscut (datorita unora care il promoveaza in nestire) :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Sorry pentru greseala. am corectat. cat despre particula promovata de prietena ta cea mai buna e super potrivita pentru o blogerita :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?