22 martie 2008

Sange rece

"O tânără din Republica Moldova a angajat un asasin să-l ucidă pe iubitul său, pentru a pune mâna pe banii din asigurarea de viaţă." Asa suna reportajul auzit azi dimineata si citit ulterior prin ziare online. Asta chiar e pe bune? Cum naiba sa stai cu o femeie care planuieste sa te ucida? Chiar atat de orb sa fii ca sa nu banuiesti perversitatea din sufletul acelei vipere? Nu vorbim de o suparare oarecare provocata de uitarea zilei de nastere sau flirtul cu alte gagici. Asta iti atrage cel mult cateva palme si un loc pe presul de la usa, extra piper in supa sau un stop de 2 saptamani. Sunt izbucniri la nervi, spontane si care trec repede. Sunt aproape inofensive. Nuuu... asta e mult mai serioasa. E premeditare. Oare ce trebuie sa fi facut nefericitul de a adus-o pe EA pana la a cauta un killer (sunt destui prin MD) ca sa-i execute iubitul. "Nu ne mai intelegeam!" Si te-ai gandit sa-l omori, fa? Cum ramane cu "imi iau jucariile si ma duc la mama"? Brrr...ca ma ia cu frisoane numai cand ma gandesc. Fiti atente, daca mai veniti cu oferte de asigurarea pacii pe la mine o sa incep sa-mi pun intrebari de genu "cine-mi poarta mie sambetele?" Acum tinara prinsa in flagrant dand banii unui politist acoperit in blana de killer ca sa-i faca treaba murdara risca destui ani de puscarie incat la sfarsit cand va iesi sa nu mai suceasca nici un cap de afacerist proaspat imbogatit. Ca prosti sunt barbatii uneori!! Bine ca-s norocosi macar :)).

5 comentarii:

  1. ce femeie demon sa fii sa planuiesti asta.. :D zii doamne fereste sa nu dai si tu preste vreuna:)):))

    RăspundețiȘtergere
  2. pai nu zice nicaieri ca a facut-o pentru ca nu era multumita de viata lor impreuna, nu spune ca era ceva personal:)) poate de la bun inceput a urmarit banii, indiferent de cat de bine-rau o ducea cu el. apropo, nu ti se pare ca ultima fraza e ceva ce ai mai auzit?

    RăspundețiȘtergere
  3. Malaiu', ajunge ca motiv. Exact ca majoritatea celor care se casatoresc cu octogenari (or fi saraci acestia?!) :P

    RăspundețiȘtergere
  4. @ cami: tocmai asta zice! ca nu a urmarit banii, ca aveau probleme etc.Oricum nu o crede nimeni.
    Care fraza? "Barbatii este prosti; bine ca are noroc" nu o canta nimeni!
    @ aikisan: n-au decat sa urmareasca malaiu dar sa-i iei gatu omului?

    RăspundețiȘtergere
  5. MD intra in lumea contemporana... ei, care pana adineauri erau prezenti la stirile de la ora 5 cu crime medieval de barbare, acum angajeaza 'asasini'...

    Astept decapitari cu sabii laser, Millennium Falcoane care intra in zgarie-norii Iasului si... pentru nostalgici, un tanar care violeaza o baba.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?