25 martie 2008

Masa Critica


Masa Critica este o plimbare cu bicicletele prin oras. Se practica prin toata lumea, nu are un scop precis sau cine stie ce organizare in afara de convenirea pe un forum de discutii a unei date la care sa ne intalnim toti posesorii de biciclete si sa pornim la plimbare. In felul asta tragem si un semnal ca si noi facem parte din trafic, ca suntem numerosi, si ca-l putem influenta daca ne adunam destui. Asta nu reprezinta un raison d'etre pentru miscare. Ideea e de a te plimba in grup cu bicicleta o data pe luna. In Timisoara Masa are loc in ultima vineri din luna de la ora 18 din fata Catedralei. Eu am participat o data anul trecut, in octombrie cred, si au fost vreo 50 de bikers. A fost o chestie interesanta, aveam o masina de politie drept escorta, care-i mai atentiona pe soferii sictiriti de noi ceea ce a fost un lucru bun. De atunci n-am mai reusit sa merg, fiind prins ba la lucru, ba plecat din oras, apoi a venit sezonul rece. Nici vinerea asta, 28.03, nu pot sa ajung, tot la lucru fiind, dar poate mergeti voi.

9 comentarii:

  1. Da' vineri merg la munca cu gipanu', si cand ma intorc iau mertu ca e zi de club :| Lasa-ma ca triciletele tale!

    RăspundețiȘtergere
  2. @aikisan: no vezi sa nu dai peste noi ca-ti tai cauciucurile.
    @radu: du-te radule sa-mi zici cum o fost

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba, deci asta e o chestie mai mult decat faina. :) Pana vineri sigur nu-mi iau togleta, dar luna urmatoare prezenta mi's. Pe cuvant de cercetas. Poate nu lucri nici tu, Radu sigur se baga... mai adunam si pe altii, ca doar comunitatea bloggerilor timisoreni e mare. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa-i Tomato. Cu noi trei se face diferenta sa vezi numai :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe data viitoare ziceam ca vom fi trei. Gresesc?

    RăspundețiȘtergere
  6. da, e o actiune tare faina. eu stiu de ea de ani buni deja, pentru ca ma tot cheama un prieten. numai ca eunu stiu sa ma dau pe bicicleta :))) dar sunt alaturi de voi cu sufletul si gandul :P

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?