04 martie 2008

Iron Man

Sunteti pregatiti pentru inca un blockbuster cu super eroi? Eu da! Omul de Fier era personajul meu preferat din desenele animate cu eroi fara super puteri, doar minte brici si bani garla. La fel ca Batman, mai infipti in realitate.Tony Stark, un tip arogant si sarcastic, interpretat in film de Robert Downey Jr, este un stralucit inventator de arme hi-tech ce devine victima unei rapiri care aproape il costa viata. Scapand de rapitori cu ajutorul geniului sau inventiv Tony decide sa-si foloseasca miliardele in apararea celor nevinovati devenind Iron Man.
Iron Man Exclusive Trailer

Add to My Profile More Videos

4 comentarii:

  1. Desi sunt fan al genului, habar n-am ce-i cu Ironman asta. Sigur o sa-l vad.

    Apropo, ai vazut Interwiev cu Buscemi?

    RăspundețiȘtergere
  2. ca sa-ti raspund la intrebare, Nu sunt pregatit pentru inca un film cu super eroi. Cu eroi, doar eroi, mai merge, dar super... ma tem ca o sa-l sar pe asta din schema. Mult succes Iron Man!

    Desi, intre noi fie vorba, sunt acuma aliaje mult mai tari ca fierul. Puteau sa-i zica Kevlar Men, sau Kevlar & Carbon Man. Sau din astea. lol.

    RăspundețiȘtergere
  3. @aikisan: da am vazut si Interview, foarte interesant jocul celor 2, reporterul sictirit si actrita blonda de filme B. Caz emblematic pentru "aparentele inseala"
    @radu: :)) am citit un comment la trailer, cica trebuia sa se cheme Titanium Man, sau pe scurt Tit Man. Filmu se bazeaza pe niste benzi desenate Marvel dintr-o vreme cand utilizarea titaniului sau kevlarului nu era prea raspandita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iron Man e si personajul meu preferat, da' ala de la Black Sabath

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?