22 martie 2008

A fost odata in Setup

S-a deschis Setup Venue. Petrecerea de aseara a fost destul de reusita. Lume multa, amatori de muzica electronica majoritatea, dar si cateva chipuri venite sa faca figuratie si, bineinteles, pustimea nelipsita care face mosheala (sau pogo, whatever) la orice concert, rock, dnb sau hip-hop. Nu conteaza ca mi-am ars o bluza cu tigara unuia, doar m-am imbracat de mers la concert nu la mall, dar imi pare rau ca, impins de o forta majora :), am calcat niste picioare delicate ce nu-si doreau sa ma cunoasca asa de intens. Asta a fost partea nereusita dar nu tinea de organizatori, asa ca in mare event-ul a fost reusit. Locatia e usor de gasit, daca stii adresa, asa ca mine ;) ajungi intr-o hala de pe Pestalozzi colt cu Stefan cel Mare. Cuvantul hala imi amintea de halele friguroase de la TMbase, unde cam inghetai daca nu te miscai, dar aici a fost ok. Amenajata destul de spartan, aproape ca un club, avea garderoba (nota 10 in orice club), bar cu preturi rezonabile, o scena vizibila din orice unghi, sonorizare profi si cu volum decent ca sa nu fii nevoit sa vorbesti prin semne, plus cateva canapele si mese la misto.
Cum fac de obicei, si la acest event m-am prezentat singur, prietenii dezertand pe rand cu diverse scuze care nici nu merita amintite. Doar pe Lau l-am gasit acolo, bun prilej ca sa ma insoteasca la un shot de absinth. Am avut insa noroc cu bloggerii. Tomata era prezenta si m-a agatat imediat. Ea era cu gaska: iubitul, o colega de servici si sora acesteia asa ca am stat cu ei in cea mai mare parte. I-am vazut si pe Ionesta si Patrash, dar pe Bloodie n-am zarit-o deloc cat o fi ea de roscata.
Line-up - ul a inceput cu Sensorship care a bagat un dj-set de vreo 2 ore si jumate exasperandu-i pe cei care venisera doar pentru Suie. Eu insa am apreciat treaba facuta de respectiv, mixajul sau fiind ceea ce-mi trebuia pentru a ma incalzi si starni pofta pt ce urma. Pe la 1 au venit si armata verbala, adica Michi, Mihai si Junkyard a.k.a. Suie Paparude (sau Papaude cum afisa la un moment dat proiectorul). Noul album suna bine, chiar daca are teme mai comerciale, confirmand trecerea lor in mainstream. Razboinicul luminii, Aveti sange, A fost odata etc au un sound familiar si molipsitor ce nu poti sa te abtii sa nu-l fredonezi. Baietii cred s-au simtit bine in Setup mai ales ca publicul timisorean le-a facut jocul, cantand, tipand sau aplaudand. Am stat pana ce si-au terminat reprezentatia si apoi am fugit la aer curat si acasa. Era aproape 3 si in cateva ore trebuia sa ma scol sa plec la lucru.

3 comentarii:

  1. Super cool prezentare, vad ca ai un jargon extrem de bine definit. :P
    O corectare insa: Tomata cu iubitul, prietena/colega de servici si sora acesteia. :P ca intelege lumea ca e sora mea si io n-am sora. :P
    Eu la un moment dat nu prea mai puteam suporta fumul, mi-au lacrimat ochii de ziceai ca plang. Ma rog... bine ca i-am vazut live pe Suie si mi-a ajuns. No more for me. :D
    Ce poze frumoase ai facut. Ale mele au iesit ca naiba, motiv in plus sa achizitionez cat mai repede Canon-ul ala. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoleu, scz de eroare. Eu am inteles ca e sora ta :( Galagia aia m-a impiedicat sa aud cum trebuie. In ce priveste pozele, nici eu nu-s f multumit de ele. A trebuit sa le editez un pic contrastul si luminozitatea. Totusi era intuneric acolo si cu tot cu nightmode nu faceam mare branza fara un blit ca lumea.

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Eu n-am mai ajuns acolo pentru ca... 'prietenii mei dezertasera unul cate unul', iar a merge singur (sau alternativa - cu 'fosta') nu imi suradea.

    Asa ca am ajuns undeva mai 'gratis', cu o parte din prietenii zgarciti adineauri mentionati.

    Daca stiam ca mergi...
    Alright.... that's it! Messenger, unde-mi esti?? (De cand n-am mai intrat a plecat si scurtatura :| )

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?