02 martie 2008

Am status...deci exist


Leapsa de la Cristina care vrea sa-i spun cel mai interesant status vazut in lista mea de mess sau cel mai des folosit de mine. Pai ar fi multe de spus, ca lumea in general si le schimba de mai multe ori pe zi, de la alea stupide gen cauta-ma pe hai5 ca am poze misto, pana la chestii profunde sau versuri din piesele preferate... Am vazut multe statusuri fainute dar sincer nu mi le amintesc. Erau poate prea profunde ;)). Asa ca ma voi rezuma la mentionarea celui mai fain status vazut zilele astea in lista de mes, si anume coffee. Dap, suna plictisitor si obisnuit, la fel ca fuk baie sau mananc, doar ca d-ra Luiza il foloseste pe asta de vreo 2 zile incontinuu. That's a lot of coffee dear, i-am spus. Degeaba. In fine, cine-s eu sa-i spun ce sa scrie acolo:)) Dar mi-e teama ca dupa ce va termina toata cafeaua aia voi fi asaltat de un puhoi verbal neobosit vreme de cateva saptamani, iar eu voi fi obligat sa afisez "On the phone" 12 din 24. In ce priveste satusul meu preferat, lumea stie de mult ca e "Shhh...ma fac ca lucrez!!" Pt. ca, de fapt chiar asta fac uneori :p.
Dau pasa mai departe la Carina, Paula si Julia ca stiu ca ele stau pe mess ore intregi!!

10 comentarii:

  1. De unde stii tu ca stau pe mess ore intregi?...doar nu ma ai in lista. :P Sau presupui ca atunci cand e Carina sunt si eu? Posibil. Dar totusi...unde e prezumtia de nevinovatie? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tu stii ca eu stau mult pe mess inseamna ca si tu stai, nu? ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce...p...rezumtie de nevinovatie :)) In ochii vei sunteti vinovate amandoua de folosirea fara discernamant a unui serviciu de comunicare gratuit. Bing , bang...am decis!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se vede ca nu ma ai pe mess... Eu am o problema cu status-urile, desi nu stau foarte mult online ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai din toata echipa numai pe Carina o am in lista. Dar mai e loc, stii, ea a fost mai "bagacioasa" si o mai ajut la teme din cand in cand :))

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu stau pe mess. si cel mai mishto status a fost : mi-e mila de tine si de mine mi se rupe inima.

    RăspundețiȘtergere
  7. am si eu un tip pe mess cu chestii funny:
    "olga mulgea vaca si in lac se vedea invers"

    RăspundețiȘtergere
  8. Aha..deci asa aflu eu adevarul despre Carina. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. mie imi place mai nou "moody"

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma ajuti la teme??? Macar de m-ai ajuta! :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?