20 februarie 2008

Ziua Permisiei @ KissFM!

"Dupa atatia ursuleti de plus si floricele cu panglicute roz-bombon, inimioare si pupicei romantici, e absolut evident ca barbatii merita o zi de repaos de la indatoririle romantice, asa ca Frontul de Eliberare a Bărbaţilor revendică ziua de 29 februarie si-o declara Ziua Permisiei." Asa suna promo-ul celor de la Kiss FM pentru o campania de emancipare a barbatilor de sub jugul matriarhal al sarbatorilor de Valentin - Dragobete - Martisor. Iesiti de sub papuci si spuneti ce va doare! Participati astfel la concursul Kiss FM si vedeti ce premii castigati. Stiu ca nu avem nevoie de inca o scuza ca sa bem dar eu zic sa le facem hatarul baietilor astia revolutionari... De Dragobete pupati cat mai multe fete ca de Martisor vom fi mahmuri :)).

4 comentarii:

  1. Nu este cam ciudat ca ziua revendicata pentru Ziua Permisiei este fix 29 februarie? Eu simt un iz de ironie aici. Adica ori nu au de gand sa fac din aceasta zi o traditie (ori nu au puterea de comunicare necesara) ori incearca sa le transmita barbatilor ca... mai rar asa ceva. Eu m-as simti oricum lezata. HUO KISS! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nenea Richie, ce aberatie de campanie. Pentru impersonali, care vad cadourile, florile etc o obligatie sterila. Eu n-am nevoie sa-mi ofere Kiss FM un pretext ca sa beau, sau ca sa ma simt barbat. Si nu-s de parere ca numai cu sticla in fata emani barbatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. In curand fiecare zi o sa aibe o insemnatate...doar traim intr-o lume plina de kitch.

    RăspundețiȘtergere
  4. @adeline: Kiss profita de unicitatea zilei pt a atrage atentia asupra lor. Poate peste 4 ani vor repeta asta, desi nu cred ca se gandesc asa departe.
    @Radu: de acord, si cu florile in mana si ciocolata la spate tot barbat sunt.
    @silviu: la mine fiecare zi are o insemnatate, dar nu neaparat cea pe care o dau altii...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?