20 februarie 2008

Tigari de colectie

De la 1 iulie 2008 intra in vigoare legea privind obligativitatea afisarii pe pachetele de tigari a imaginilor socante, oribile, scarboase si cum or mai fi ele, menite sa provoace indigestia fumatorilor care dupa o masa copioasa servesc proverbiala "puturoasa". Campania anti-fumat e asemanatoare cu cea video facuta acum cativa ani in Marea Britanie, cu diferenta ca de data asta imaginile soc nu te vor mai ataca din TV ci direct de pe pachetul de tigari aflat pe masa. Sper sa nu aiba efectul nedorit de starnire a dorintei colectionarilor de a aduna toate pachetele :)). Hei, tu il ai pe ala cu plamanul canceros? Ce-ti dau pe ala cu calitatea slaba a spermei!

Asa ca eu m-am gandit sa va dedic o melodie pe care puteti fuma linistiti si medita la nemurirea sufletului. Ca de trup ce sa mai zic...
Editors - Smokers outside the hospital doors

9 comentarii:

  1. Si eu cred ca e o mare tampenie costisitoare si inutila campania asta. Vorba ta, Kentu' va fi noua guma Turbo. Iar imaginile si textele nu sunt prea bine alese.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vad chestia asta ca pe o treaba buna. Sa vezi zi de zi pozele astea, sincer, cred ca ti se apleaca la un moment dat. Adica cel putin as incerca sa le reduc daca nu sa ma las de tot. Bine, dar nu e cazul meu ca io nu mai fumez de vreun an jumate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai...fumatorii le vor vedea zi de zi si vor deveni imuni la ele. Asa cum am devenit imuni la stirile de la ora 5, iar violurile si crimele nu ne mai socheaza "ca pe vremuri"...

    RăspundețiȘtergere
  4. lasand campania asta la o parte, eu as face o contra-campanie, cu sloganul: NU SUNTEM SOBOLANI! Ca numai pe sobolani ii alunga lumea afara din case...

    RăspundețiȘtergere
  5. Tomata, eu cred ca dimpotriva, dupa ce sa vezi pozele astea de vreo 10 ori, n-o sa mai aiba niciun efect asupra ta, asa cum nici avertismentele n-au convins niciun fumator sa se lase. :)) Si singura poza scarboasa mi se pare cea cu barbatul cu mustata. Dar daca nu vrei s-o vezi, intorci pachetul invers sau il bagi in poseta.

    RăspundețiȘtergere
  6. In ziua de azi, campaniile soc nu prea mai au mare efect.

    RăspundețiȘtergere
  7. S-ar putea sa fie asa cum ziceti, dar io oricum sunt optimista si am incredere ca macar cativa se vor lasa de fumat din cauza pozelor. Numarul lor va fi mic, dar ce conteaza? Pentru ceilalti ar trebui sa se faca alte campanii. :P Mai ingrozitoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. si tu fumezi ocazional, nu? ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. @Tomata: e posibil sa fie cate va persoane fumatoare afectate. Ceea ce e un lucru bun pt sanatatea lor. Oricum campania nu se adresease celor care fumeaza ocazional 2 tigari la o cafea. Mai degraba pustilor care vor sa se apuce de fumat crezand ca e o chestie cool.
    @cami: tu stii cam multe :p!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?