27 decembrie 2007

Ultimul post

pe anul asta. Maine dimineata la 6 plec spre Straja intr-o alta calatorie. Ultima pe anul asta, si singura cu un scop precis: Revelion Alb. Adica cu zapada. Weather report: 106 cm de zapada pe partie iar la noapte va ninge!!!! Asa ca maine 20 de petrecareti vor pleca din TM spre munte incarcati mai ceva ca Mos Craciun. O cabana goala ne asteapta si noi abia asteptam s-o vedem. Asa ca nu-mi ramane decat sa va urez La multi ani si sa aveti zapada si aici in oras. Ne auzim in 2008.

6 comentarii:

  1. Distractie placuta. :) Zapada nu-ti urez ca e suficienta acolo. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Jur ca te invidiez cu toate fortele de care dispun eu. Ba mai mult, imi vine sa plang de invidie si de parere de rau ca eu nu pot sa merg la munte. N-am cu cine, n-am cum acum. Sper din tot sufletul ca la anul sa nu se mai repete faza asta. Iti doresc sa ai o vacanta frumoasa si sa te distrezi. Sa ne povestesti cand te intorci si sa ne arati poze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Distractie placuta!

    Cat despre partea cu invidia, este valabila si in cazul meu:)

    RăspundețiȘtergere
  4. am auzit ca livreaza pizza pe partie :)) distractie placuta si cat mai putina buluceala! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi pt urari si ganduri bune! Sper ca si voi ati avut parte de un revelion frumos. Si da ama, ai dreptate, se livreza pizza pana la usa cabanei, nu stiu daca si pe partie, dar oricum asta e la cativa pasi. Si chiar intro seara ne-am trezit cu 15 pizza la usa cabanei dar din pacate erau pt altii :((

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?