12 decembrie 2007

De ce sa gandim frumos?

De la Ama am primit o leapsa in semn de scuze ca nu a raspuns la a mea :). Leapsa filozofica "care ar fi cele trei motive pentru care sa gandesc frumos" m-a lasat o vreme in stand-by pana sa ma decid sa raspund. Nu vroiam sa par flushturatic sau grabit dar nici s-o las pe Ama sa se supere ca imi ia atat sa raspund la o intrebare in esenta simpla (cel putin asa ar trebui sa fie). Asa ca, fara alte intarzieri, cele trei motive ale mele sunt tot atat de simple:
1. gandesc frumos pentru ca e in natura mea sa gandesc asa.
2. gandurile urate lasa urme mult mai urate in suflet.
3. potrivit legii atractiei universale, daca gandesti frumos atragi lucruri frumoase spre tine, daca nu...sa te ajute D-zeu!

Astea fiind zise pasez gandurile mele bune lui Nopol, Clovershaped si Tomatei. O zi buna tuturor!

6 comentarii:

  1. Multumesc de leapsa. Nu ma simt prea filosofica zilele astea, asa ca o pun acolo in drafturi pentru ziua in care ma trezesc inspirata. :P Si sincer, zilele astea... asa nu gandesc frumos si curat, as fi o mincinoasa daca as scrie un post cum imi ceri tu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E touchy cea cu sufletul... Mi-e greu sa gandesc frumos dar nu vreau ca de la atatea ganduri rele sa mi se innegreasca sufletul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai, Richie... nu gandeam dirty, gandesc impotriva aproapelui meu, ceea ce e mai rau decat dirty.

    RăspundețiȘtergere
  4. si daca afla "aproapele"? cine stie ce-o sa-ti faca!! poate o exorcizare de ganduri "mai rele decat dirty"

    RăspundețiȘtergere
  5. "Aproapele" stie. Si daca nu stie, isi cam da seama, ca las sa se vada. :D Nu e frumos din partea mea, mai ales in postul Craciunului, dar cu oamenii josnici nu merita sa te porti altfel. poti sa ii ignori si ma indrept spre starea asta. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?