07 decembrie 2007

Da-mi-o mie na-ti-o tie

Prima mea leapsa vine de la Tomata cu scufita careia ii multumesc insa i-as sugera sa inceapa cu ceva mai simplu data viitoare. Introspectiile in viata mea personala nu sunt punctul meu forte :). In fine sa ma apuc de lucru. Deci pentru inceput daca imi dai si mie pestisorul de aur cele trei dorinte in acest moment ar fi:
1. sa-mi iau "masina mica"; tot zic ca-mi iau si nu ma mai hotarasc odata. Bani ar fi, initiativa mai lipseste.
2. sa am o vacanta de vis la munte de revel cu zapada si toate alea.
3. sa pot citi gandurile femeilor; daca nu se poate macar ele mie pentru o zi. Asa usor am comunica apoi! :))
Acum sa trecem la CV-ul alternativ:
a)Oamenii de care imi pasa cel mai mult: desigur familia si prietenii, cei carora le pasa cat de cat de mine, colegii de munca si cam atat...Hmm, ce putini:(
b)Sunt mandru de mine pentru ca: am ajuns pana aici si ca fac bine ceea ce fac.
c)Oamenii pe care ii admir: cei care si-au depasit conditia, cei care si-au asumat responsabilitatea unor decizii grele. De asemenea pe parintii mei.
d)Imi place mult sa: calatoresc, sa vizionez filme cu prietenii, sa ma plimb cu bicicleta prin padure, sa ascult muzica, sa citesc...
e)Imi doresc sa: intemeiez o familie inainte de a fi prea tarziu;
f)Unele dintre cele mai bune lucruri facute de mine: mi-am pastrat in mare aceeasi prieteni, am reusit sa nu las balta blog-ul asta la fel ca alte hobby-uri.
g)Mi-ar placea sa devin: patronul unui barulet in Unirii.
h)Imi propun sa: imi fac viata mai buna in anul care vine.
i)Prefer sa: urmaresc un film decat sa citesc o carte.
j)Stiu ca pot sa: nu ma apuc de fumat vreodata.
Gata asta a fost. A mers mai repede decat ma asteptam. O dau mai departe lui Nopol, Trifoi, Psiheei, Amei si oricui si-o doreste si n-a primit-o inca de la altii.

2 comentarii:

  1. Adica cum n-ai initiativa sa iti iei masina?? Cand unora le lipsesc banii sa si-o ia, tu iti permiti luxul sa n-ai initiativa? :)) Nu e frumos. Ai vrea tu sa citesti mintile femeilor... sau mai bine poate ai vrea sa vezi un film despre ele, daca tot preferi sa vizionezi in loc sa citesti. ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai degraba stau in expectativa sa vad ce hotarasc astia cu taxa de prima inmatriculare. Cand se va clarifica voi si face pasul. Iar filme despre femei tot am vazut :)). Francezii aleg cu predilectie subiectul asta.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?