24 noiembrie 2007

Sa am o zi buna...

Ma gandeam dimineata inainte de a merge la somn ca ziua asta n-are nici o perspectiva de a deveni ceva mai mult decat o sambata "ordinara". Cat de mult m-am inselat! Dupa 3 ore de somn mi-am si primit vestile care sa-mi schimbe parerea. Asa ca in ordinea sosirii lor:
1. Vine iarna (again!) de saptamana viitoare cu zapada, frig, inghet si toate alea care au lipsit anu trecut, cu stiri la TV ca ne-a luat prin surprindere, cu salvari spectaculoase si reportaje riscante de te miri unde. Tineti aproape!
2. Se deschide Multiplexu' la Timisoara in sfarsit. La Iulius Mall de vineri, 30 nov. ne asteapta 7 sali de cinema de 5 stele. Gata cu tremuratul la Timis si Studio inveliti in paturi. O sa merg si eu dupa ce le inaugureaza "rezidentii" cafenelelor din preajma.
3. Parazitii si-au scos album nou. Am si uitat de ei de cand nu i-am mai ascultat. Piesa "Concentrati in Metropole" chiar te pune pe ganduri. Spicuiesc din versurile lor: "vom lega prietenii on line bazate pe transfer de mega", "o sa stam cu laptopu-n wc in era digitala". Hmm...cred ca stiu pe cineva :)).


Asa ca cred ca voi avea o zi buna azi, si probabil si voi pe langa mine...

2 comentarii:

  1. Finally! =D
    De la inceputul lunii tot am auzit ca se deschide multiplexul, fara sa stiu insa exact in ce data.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa..si eu il astept de anu trecut. Si vestile bune nu se opresc. Am auzit ca in 2008 se mai fac 2 mall-uri in TM fiecare cu Multiplex. Asa sa ne stea in gat :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?