31 august 2007

Hoteluri ciudate

In turism fiecare incearca sa-si atraga clientii prin diferite cai: preturi avantajoase, oferta de servicii multiple si de calitate, etc. Unii insa ies din tipare si joaca pe cartea nebuneasca a "iesitului din comun". Poftiti de va cazati in urmatoarele hoteluri! Sedere placuta.


1. Winvian. Hotel de lux din Connecticut unde platesti 2000$ pentru a dormi o noapte intr-un elicopter Sikorsky de 5 stele :)). Sau intro vizuina de castor. Ori dormitorul unei societati secrete!
2. Ngong House. Daca vrei sa vizitezi Kenya poti sa tragi linistit la Ngong House, langa Nairobi si vei vedea ce bine dormi la 5 metri deasupra pamantului in niste casute in copaci.
3. Anatolian Houses. Hotelul se afla in Turcia in regiunea Cappadochia si este construit in 5 pesteri vulcanice alaturate. Dotari de lux de la LCD TV pana la jacuzzi si o oferta bogata de petrecere a timpului: trekking, rafting, ski si plimbari cu balonul.
4. Al Maha Desert Resort and Spa. O oaza construita in desert la 45 de minute de Dubai in stilul unei tabere de beduini. Apartamentele au fiecare piscina proprie. Printre activitati enumeram safari, plimbatul cu camila si vanatoarea cu soimi.

5. Jules’ Undersea Lodge. Hotel inspirat din cartea lui Jules Verne "20 000 de leghe sub mari". In consecinta se afla la 10 m sub apa in Laguna Emerald din Florida. Accesul se face doar cu echipament de scafandru. Are 2 dormitoare si un living cu bucatarie. Musafirii beneficiaza de cursuri de scufundare.
6. Tree House Lodge. Localizat pe plaja Punta Uva din Costa Rica, hotelul e construit intr-un arbore sangrillo batran de 100 de ani. Turistii au la dispozitie 2 camere care pot gazdui 6 persoane si o baie cu dus precum si acces la o plaja privata de 300 de m.

7. Kube Hotel. Ridicat in arondismentul 18 din Paris, hotelul are 41 de camere unghiulare si o receptie de forma unui cub mare transparent. Barul are forma unui cub de gheata iar toaletele sunt la fel ca in avion.8. Ice Hotel. Simplu, hotelul de gheata construit in fiecare an in Suedia din 30000 de tone de zapada si 10000 de tone de gheata. Gazduieste 100 de persoane in camere unde nu e mai frig de 5-8 grade C. E dotat cu capela, galerie de arta, bar de gheata. Pt frigurosi sunt si camere incalzite.9. Baron Island. Ultimul hotel e de fapt o insula privata de 220 de acri in sudul coastei mediteraneene a Spaniei. 12 persoane pot dormi linistite in casutele de pe plaja sau in turnul de paza!? Somn usor.

sursa: http://www.forbestraveler.com/

3 comentarii:

Comentezi?